• 3ats.

    Ar esat kuri buvusi panasioje padetyje, kai negalejote grazinti pasiskolinto kredito, o kredito imone neleidzia moketi dalimis, reikalauja grazinti visa suma arba pratesineti? kaip pavyko issilaisvinti nuo skolos?

    taskutisŠeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    as turejau pasiemus greita kredita 1000lt ir paskui, nlb pavyko juos grazinit, 2kartus pratesiau, o paskui pasiemiau dar viena kredita is vivus, kad padengti ta, ir taip issikladziau ta suma ant 4menesiu, po 300lt, be to vivus ir pirma imoka reikejo daryti tik po 3men, per ta laika spejau susidelioti visus finansus ir grazinau paskola. o jei buciau surinkusi ta tuksti ankciau pirmos imokos nebutu reikeje moketi net ir to 200 palukanu kurias manau kad jau pastebejote jog priskaiciavo man. be to galite nelaukti ir tu 3men ir pradeti moketi imokas iskart, tada greiciau issimokesite.

    Anonimas

  2. 1

    pratesinejau ir kai galedavau dali sumokedavau. pratesus neaugdavo procentai ir tada dalimis kiek galedavau tiek inesdavau. Nuskausmino mane tikrai, uzistese atidavinejimai.
    Na o mano draugas irgi turejo tokia situacija. jis nepratesinejo o tiesiog inesdavo tiek kiek turedavo. kaip sakant dalimis, bet procentai augo. neuzaugo ten tiek tu procentu kiek as visada pratesinedavau kas menesi. mandaugiau isejo sumoket su pratesinejimais nei jam uzaugo procentai. o suma paimta buvo beveik tokia pat. aisku jei jus zadant moketi puse metu tai procentai tikrai uzaus nemenki bet jei du tris menesius tai bus beveik tas pats kas ir pratesinet kas menesi ir inesinet siek tiek maziau. dabar pasiskaiciavus buciau greiciau atidavus ta skola jei buciau nepratesinejus, nes pratesinejimui pinigu reikia ir automatiskai maziau pinigu inesdavau uz skola. O kai draugas nepratesinejo tai jis dar ir tuos pinigus pratesinejimui inesdavo uz skola. jam nespedavo uzaugti dideles sumos, nes kas menesi vis inesdavo po dali, o procentai skaiciuojasi nuo esamos skolos, o ne nuo buvusios pradines. Pasiziurekis i sutarti kiek ten raso paskaicius uz delsima ir nuo kurios sumos atskaicius. Ar nuo pradines ar nuo esamos su inesta dalim skolos.

    Anonimas

  3. 1