• 3ats.

    BUSIMOS MAMYTES KURIOS GYVENATE ANGLIJOJE!!

    Laukiuosi 31 savaite siand buvau pas savo midvaif ir ji man siulo skiepus viena man nuo gripo o kita vakcina vaikui kai supratau kad kaip gims vaikelis butu pas ji stipresnis imunitetas. Tai nz ka daryt nuo gripo tikrai nesiskiepinsiu o del tos antros nezinau ka ir bedaryt gal kuri zino daugiau apie tai? Ir ar pacios skiepijotes? Nekantrauju atsakymu nes net ir nz ka bedart:(

    agnute88Kiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    kai buvau nescia man nesiule nuo gripo vakcinos, taciau siule nuo whooping cough vakcina, kuria ir pasiskiepijau, nes daug skaiciau ir domejausi, kalbejau su sesele dirbancia anglijoje (ji aire) ir su lietuviu gydytoja dirbancia vienoje londono ligoniniu. anglijoj buvo sios ligos pakilimas, mire keli naujagimiai, todel buciau nealeidus sau, jei kudikelis tik ka gimes butu uzsikretes ligonineje, kur vaiksto visokie kostintys lankytojai. skiepas daromas nestumo antroj pusej, kad kudikis igytu apsauga ir iki jo tikruju skiepu. o gimes su tais 8sav, 12sav ir 16sav skiepais jis velgi gauna vakcina ir nuo whooping cough. todel buvo logiska skiepytis. jeigu cia ta pati vakcina kuria siulo ir tau Agnute88, patariu pasiskiepyt.
    o tas paklilimas tos baisios ligos ir kilo is to, kad zmones atsisakydavo skiepytis.
    Tik nuo gripo vakcinos patarciau susilaikyt, nes tie siuolaikiniai gripo virusai yra zmoniu sukurti, o nuo ju ir vakcinos. Pasiskiepysi ir neatsikratysi persalimu, pamatysi.

    Anonimas

  2. 1

    Taip as sneku apie tapati skiepa:) Dideli aciu tau:) na nuo gripo tai as iskart pasakiau kad as nesiskiepinsiu tik va nz ka daryt del to kudikekiui skirto bet db kaip isiaiskinau tai tikrai nueisiu ir pasisskiepinsiu. Dar karta labai aciu tikrai padejei man :)

    agnute88

  3. 0

    Net ir paaugusiam vaikui skiepai gali pakenkti.o tai anglijoje nedaro skiepu kai gims kaip lt iskart atrodo kas men veliau reciau?man gyd sake kai norejome papildomai skiepyti nuo gripo geriau nereikia jeigu vaikas neserga dazniau negu 2savaites.

    Anonimas