• 24ats.

    Ar perkate savo vaikams gėrimą MIAU?

    Aš perku sūnui, jam jis labai patinka, o mažąjai dar bijau duoti, kada jai būtų galima duoti, mums jau greit 9 mėnesiukai, ačiū už patarimus iš anksto.

    ernesta31-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Neduodu savo vaikui vaikui šio gėrimo,nes taip pat nepatiko sudėtis,o be to pienu dar nepiktnaudžiaujam,vaikas mieliau geria kefyrą;-)

    debesėlis

  2. 3

    dar truputi patikrinau ar neapsirikau del sudeties. Radau, kad i braskinio skonio Miau piena ieina E 124. Apie pasalini poveiki sito konservanto galite pasiskaityti cia : http://www.food-info.net/lt/e/e124.htm
    Gal as klystu, bet lyg kituose miau skoniuose sito brudo nera

    mamyčiukas

  3. 3

    mano viresnis vaikas kartais papraso, bet niekad negeria, jam turbut buteliukas tik patinka. O as viena karta nagrinejau sudeti, tai man labai nepatiko, tai mazam vaikui geriau neduodk, ko veliau, to geriau.

    mamyčiukas

  4. 3

    As pati seniau labai megau Miau atsigerti, o savo vaikuciui esu davusi jo tik viena karta, kai jam jau pusantru metuku buvo. Nelabai patiko, tai daugiau ir nesiulau, geriau jau paprasto pienuko atsigerti arba suplakti pieno kokteiliuka su namine uogiene ar vaisiais, bus sveikiau.

    Agne

  5. 2
  6. 2

    as savo mazajai daviau kai jai buvo metai ir menuo,jai labai patinka bet siuo metu nustojau duoti nes keletas pazystamu pasake kad "miau" produktai nera sveiki...o dabar paskaiciau kad visi ji geria.

    masiniuke

  7. 2

    mes viena karta ragavpome nes nebuvo kito pairinkimo tekp mgerti miau,ir nieko viskas gerai.

    mamyciuke

  8. 2

    mano vyresnelei patinka sis gerimas tai kartais nuperku...:)))

    Pearl

  9. 2

    dukrytei kartais nuperku, ir jai patinka sis gerimas:))) 8metai, o suneliui dar nedaviau ragauti 1.6men.:)))

    ievutek

  10. 2

    Daviau pirma karta, kai buvo 1.5 m. negere. Ilga laika nepirkau. Dabar neseniai vel nupirkau, tai gere. Jam 2 metukai. Bet as perku Gefilus geriama jogurta. Kitu Lietuvisku be MIAU ir nerandu. Kad butu skystas, skanus.

    jurc