Atsakymai

  1. 2

    laikau save taupia nors daug kas pasakytu kad ne.. va vyro giminaite laukiasi trecio ten abu tevai tik minimalias algas gauna na ta situacija kad ir vieno vaiko per daug, tad as nutariau kad viska vaikui supirksiu ir supirkau tad cia tokios na mano siemai nereikalingos islaidos nes kai suskaiciavau viska per pusmeti supirkta tai virs 3000Lt isejo, tad zodziu buna kad ir pasitaskau, bet tikrai ne savanaudiskai

    vejune

  2. 2

    manau prie praktisku :) neesu uzspaudus pinogelio kisenej,bet nesitaskau i kaire ir i desine.perku ko reikia,kas naudinga,ka panaudosiu arba nebent zinau kad lieka laisvu pinigeliu ir mums to daigto anksciau ar veliau prireiks,tada nusiperkam.arba nebutinai jis reikalingas,bet tiesiog del patogumo,del naudos buna nusiperku.

    mylime

  3. 1

    Esu labai taupi,todel ne vienos prekes neatsiranda krepselyje, jei mintyse bent desimt kartu saves paklausiu ar tikrai man to reikia.jei dvejoju sau atsakyt i si klausima bent dvi minutes,tai ir po triju minuciu ji neatsiras krepsyje, jei jau turejau minti dvejoti.niekadaos nepersigalvoju.I r ne viena pardaveja nera nieko isiuliusi,nors visada taktiskai isklausau pasiulyma..

    Anonimas

  4. 1

    As taskau pinigus praktiskai. :)

    Imbiere

  5. 1

    Aš laikau save vidutiniškai taupia, pakankamai praktiška. Tik labai mėgstu pirkti dovanas.

    marcipana

  6. 1

    per viduriuka :) nei taupau kaip isprotėjus, nei perku bet ka.

    Jurginele

  7. 1

    Taupom taupom :) artėja Kalėdos, tai išlaidų ir taip bus pakankamai. Internete ieškau kur ir kas pigiau, tai visai assorti patinka apsipirkinėti. Rytoj ketinu sutaupyti per pietų pertrauką. :) Assorti.lt 20 proc nuo išleistos sumos rytoj gražins į lojalumo kortele, tai nepraleiskit progos, pravers kito pirkimo metu.

    kudrinuke

  8. 1

    na as esu taupi,pinugu visokiem niekam neleidizu

    ABMamyte

  9. 1

    Na as turbut prie taupiu, visada galvojau, kad per daug taskausi, bet kai pamaciau kaip kitos drauges leidzia pinigus, uz paskutinius prisiperka beleko ir negalvoja kaip bus rytoj, tai galvoju dabar, kad as taupi, net truputi skrudze.

    Anonimas

  10. 1

    Kai reikia ir taip ir taip.... per viduriuka, pinigus megstu taciau ir ribas jauciu.

    tikmama