• 5ats.

    Kraujinga (besiplečianti?) pūslelė po nedidelės žaizdelės (foto)

    Kaip manote ar verta sunerimti? Pradžioje buvo besiformuojantis šašas, kurį vaikas užkliudė ir atplėšė (tai buvo šeštadienį). Nuploviau vandeniu šaltu kraują, užpyliau šaltalankių aliejumi. Vėliau tepiau "Gelbėtoju" (rusiškas tepalas). ATrodė lyg gyja, bet antra-trečia diena kaip susidarė tokia pūslelėpilna tamsaus ar tai kraujo, ar ko, ir ji lygtais man atrodo plečiasi, didėja, apimdama daugiau piršto odos. Buvom pas šeimos gyd., sakė aprišti ir tiek, niekuo netepti, turėtų praeiti.
    Šiaip šiuo metu jau savaitė karščiuojame (nuo šeštadienio).
    Gal esate susidūę? Foro galerijoje

    Rugsėja2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    kaip tai atsakymas bus tik pirmadieni? ka nedaro skubiu tirimu . nu matyt gavosi uzkretimas jei antibijotikus paskire. netiko gal tepaliukas ar dar kas is tokios mazos zaisdeles oj kokia beda gali buti, zinau kaip kaimynes vaikui buvo kad net ligonineje gulejo kazkokia baisia bakterija pasigavo naudodama ne gyd paskirta tepaliuka o savo nuoziura nupirkus.

    Anonimas

  2. 2

    skubiai pas gydytoja kad ir snd i primamaji, nes galite uzkresti odele ar pati krauja, liepkit kad padarytu butinai kraujo tirimus, gal netiko tepaliukas ir gavosi uzdegimas juolap kad kyla teperatura cia nejuokai

    Anonimas

  3. 1

    Vėl keliaukit pas gydytoją,tuo labiau kad temperatūrą turite,vaizdas kelia įtarimus apie kokį rimtesnį uždegimą.Siūlyčiau pačiai pasisiūlyti padaryti kraujo tyrimus,jei nesiūlytu daktatas.

    Anonimas

  4. 0

    puslytes viduje senas kraujas, o aplink apraudę gana smarkiai, tai rodo jog infekcija pakliuvusi.

    Jurginele

  5. 0

    kraują paėmė, tik atsakymus greičiausiai pirmadienį sužinosim. nuo šiandien pradesim gerti antibiotikus :((

    Rugsėja