Atsakymai

  1. 1

    po Imberes komentaro pirma kart pagalvojau , o kas istikruju yra likimas? nieko nereiskiantis raidziu zaismas? o gal tai "programa", kuria atsinesi gimdama ir turi ivykdyti siame gyvenime. takelis, kuri neisvengiamai turi nueiti??atsitiktinumu virtine,kazka keicianti nusistovejusioj rutinoj????kas tai gai gali pakeisti?ir ar imanoma tai padaryti?

    raima

  2. 1

    Ar tikit likimu? Nelabai aisku, ka norima pasakyti. Is savo puses, kaip suprantu, likimu tikiu, koks jis duotas niekur nuo jo nepabegsi, nebent kazka pakeist gali. Kita vertus is kur zinoti ka, kur ir kaip keisti, jei nezinai savo likimo.
    Meditacija likimo pakeisti negali. Meditacija gali pakeisti mintis, atpalaiduoti prota ar isugdyti savitaiga, kuri padeda lengviau zvelgti i duota likima.

    Imbiere

  3. 0

    likima tai gal nelabai, taciau nuraminti, susidelioti mintis reikiama linkme gali.

    Jurginele

  4. 0

    ne likima, meditacija susvelnina karma

    aellita

  5. 0

    As tikiu Dievu,o visa kas mane supa ir aisku savimi...

    Anonimas

  6. 0

    ar gali pakeisti likima? jei medituojant atsijungiama nuo zemisku minciu, leidziama pasamonei perduoti informacija, patiriamas koks nors nusvitimas -tai zinoma galima pakeisti likima. pvz ju esat buhaltere, bet jums sunkiai sekasi, darbas vargina, eda nervus ir tt. medituodama atsipalaiduojate, pasineriate i savo pojuciu ir minciu jura ir pajuntate jog jums ateina kazkokia informacija kad jus ne ta kryptimi gyvenime einate, kad galbut jums reiketu buti mokytoja, mokyti vaikus ar pan. jei pasiduosit sitai minciai ir jausit kad ji tikrai jums svarbi, priimtina, reiksminga - gal igysite pedagogo profesija ir tapsite mokytoja? jausites laiminga ir radusi savo vieta. tai taip iseitu jog meditacija leido jums pakeisti savo likima :) bet cia tik pasvarstymai. teisingai Imbiere sako - nuo likimo nepabegsi. ji gali koreguoti kazkiek bet kas lemta tai jau lemta.

    arcita