Atsakymai

  1. 0

    Pirkau syki, is karto kelioms draugems ir sau, is viso 16 daiktu uzsakiau. Gavau 13 :). Is ju: 2 apyrankem patenkinta, o visa kita... vis dar susirasineju, bet kaip zirniai i siena, neina susisneket. Prekiu trukumai:
    -bliuskute, kurios skelbiama krutines apimtis 100 cm, is tikro yra 95 cm,
    -kitos bliuskutes, kurios rastas eina per visa ilgi centre, kaklas iskirptas gerokai sone, visas vienintelis centre turejes buti rastas pasislinkes 5 cm i sona. Medziaga aptaskyta audinio dazais.
    -vasarinio kombinezono viena klesne kito atspalvio, dirzas prisiutas ne ant juosmens sudurimo (kaip buvo pateikta nuotraukoj), o klaikiai, kaip kokios plunksnos, per placiausia klubu vieta :),
    -marskinukai (slapio silko medziaga) sukirpti suskersavus medziaga, del to anksta vienai rankai, atrodo, plys viskas pakelus ranka. is nugaros puses ziurint atrodo, kad zmogus kuprotas del to neger sukirpimo, nes medziagos burbuliuku eile, kuri prasideda prie vieno peties virsaus, baigiasi... ne ties kito peties virsum, o po pazastim. Be to, kalnierius prisiutas nesimetriskai.
    -sukneles klostes ilgis kaireje puseje skiriasi 2,5 cm nuo klostes desineje;
    -kitos sukneles petnesele nutruko ne nespejus islankstyti is pakuotes,
    -kitos sukneles broko nepastebejau laiku, bet niekaip nesupratau, kas su ja ne taip, kodel ji negrazi: o gi ir jos virsutine dalis sukirpta ne ant tiesios medziagos, ir visas liemuo patemptas istrizai nuo vieno peties iki kito sono.
    -vieno aksesuaro dezute buvo visiakai sutraiskyta - tad tikrai nepirkite kazko dovanai, kaip kad padariau as. bet pats aksesuaras nenukentejo.
    -pirkau berods plauku lankeli, gavau... plauku skudureli, kuris iplyso bandant pirma karta uzsideti.

    tris labiausiai brokuotas prekes bandau grazinti, bet jie uz jas siulo 5 usd, paskui 10 usd nuolaida, ir gasdina, kad jei grazinsiu, jie gali ir negauti siuntinio, tai uz tas brokuotas prekes ir visai negrazins. o uz neatsiustas 3 prekes sumokes kartu su grazinima uz brokuotas.

    siuntimosi kaina galima pamatyti is karto ju psl po pirkimo krepseliu: kiekviena preke idejus, issirinkite sali, ir pamatysite, kiek kainuos (priklauso nuo svorio). nors... geriau nepirkite :)

    Anonimas