• 5ats.

    stebuklas

    Echoskopija: visos echoskopijos iki 30 nestumo savaites rode, kad vaiko galvyte isitacius i dubeni, bei pilvas nusmukes zemai, per anksti. Gydytoja sake ruostis, galiu bet kada pagimdyti, padetis nepasikeis - patikino!!!
    Echoskopija: 33 pilnos nestumo savaites, vaiko kojytes jau apacioje. Vadinama sedynine pirmeiga. Gydytoja tam tikru pratimu daryti neleido, mano atveju, kadangi vaikas labai zemai, ir kankina pilvo skausmai, ir jie tik paskatintu prieslaikini gimdyma.
    Dabar 33 pilnos savaites.
    Sakykit???? Galiu tiketis, kad vaikas dar apsisuks? Ar kam taip yra buve? Gal zinot, kodel taip ivyksta? Prasau, pasidalinkit patirtimi, aciu!!!
    Noriu gimdyti pati!!!

    Laimute86Kiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    na ji sako, kad dar laiko yra ir gali apsiversti. Idomu praktikoj kaip buna, hm..

    Laimute86

  2. 2

    tikrai neeiline situacija. o ka sako gydytoja? butu geriausia jos pacios pasiklausinet. maniske kai ziurejo 33 savaite tai nebuvo apsivertus - gyd. sake kad dar daug laiko pakeist padeti, tai gal ir jusu vaikas dar karta persivers. bet cia tik speliones. kreipkites i gydytoja

    busimamama2

  3. 1

    pas mane irgi buvo neapsisukus, bet pagimdziau pati, bet buvo GREITAS LABAI GIMDYMAS

    sauluze555

  4. 1

    juk vietos tai maza jau, keista. Gal dar apsisuks, nusiraminkit! laukia tik CEzario pjuvis.

    Anonimas

  5. 0

    sveikos,as gimdziau dukryte sedincioje padetyje.kadangi tai buvo antras gimdymas,leidzia gimdyti paciai.vaikas gali apsisukti kad ir paskutine minute,bet man deje to neivyko.Pagimdziau pati,bet sunku buvo laaaaabaiii....Dukrytes svoris buvo normalus 3,550gr,ne coliuke,tai sulenkta vaika kur kas sunkiau gimdyti nei paprastai kaip turetu buti.Sekmes palinkesiu jums

    Anonimas