• 14ats.

    Ar turite uzvedusi maziuko "zodyneli"?

    Pradejau rasyti vaikiuko istartus zodzius, prie kitu reikia vertimo, kad ir po daug metu prisimint ka reiskia. Manau kad ir jam bus ydomu, pildziau ir tokia vaiko knygele iki metuku,ar ka panasaus darote?

    gitaniux1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Dar ne na mums dar tik devyni menesiai, tai dar tik pasakom mama tete ir baba, o veliau tikrai reis tokoi zodinelio, visai idomu veliau paskaityi bus kai mazoji uzaugz.

    mamyciuke

  2. 2

    na kolkas dar nea, bet butinai reiks uzsivesti toki :)))

    poolman

  3. 2

    Vedžiau labai trumpą dienoraštį savo mažylės iki metukų, bet ten tik pagrindinius faktus užrašydavau. Vis kažkaip laiko pritunka viską išsamiau užrašyti. Bet žodelius galvoju sąžiningiau užrašinėti. Turiu keletą žodelių užrašytų savo pirmųjų berniukų, tai taip idomu pasiskaityti ir jiems papasakoti. Nes viskas taip greitai užsimiršta:)

    elegancija

  4. 2

    Taip, turiu ne tik zodyneli, o pora sasiuviniu. Pirmajame irasyti visi ivykiai iki metuku amziaus: ka valge, kiek priaugo, kada dantukai dygo, kada suslogavo ir siaip ka naujo ismoko. O antrajame jau pildau visokius jo nuotykius, rasau zodelius ir t.t. Yra ir knygele specialiai tam skirta, bet joje nedaug ka surasysi, ji neissami.

    Agne

  5. 1

    Tas žodynėlis labai keičiasi. Užsirašau, kuriuos spėju

    Auksare

  6. 1

    nesu uzvedusi,bet mintis nebloga

    ruta26

  7. 1

    Koks nuostabus dalykas :))) Mes tokio neturejom ....

    Jorkaile

  8. 1

    Kol kas dar neturime, bet kai prades tarti pirmuosius zodziu, butinai uzsirasysiu :)

    Indruke

  9. 1

    as labai megstu rasyti dienorasti kuriame mano abieju vaikiuku yra pazymeti svarbiausi ivykiai gyvenimo...senai rasau ir manau kad kai mano mergytes uzaugs jom bus idomu paskaityti kaip augo,ka dare ir kada ka ismoko...as asmeniskai irgi noreciau tureti kazka panasaus bet deja mano teveliai nieko tokio nedare tai ir neturiu,o taip butu idomu pasiskaityti...:)))

    Pearl

  10. 1

    vedu knygute, o zodynelio neturime

    mysteryy