• 6ats.

    Mamytes reikia pagalbos

    Mamytes labia reikia Jusu patarimo,prasau man patarkite nes jauciu isprotesiu:((((((mano mazoji 3 men.ir 2 sav.ji labia nerami nakti keliasi kas 1-1.5val.suvalgo po 120ml ji valgo ir valgo,ir diena nerami nemiega beveik,vis nori kad prie jos sedetum ir kalbintum labia isvargau as nuo to nuovargio issileju ant vyresneles jai greit 6 metai,jau 3 menesius vyresnelei tik ir sakau tyliau,tyliau tyliau suprantu taip negalima prie ko cia ji,ji vaikas nori padukti irgi name,o as vis ja tyldau,isisleju nebegaliu kaip nuvargau:(((((ir tas daznas valgymas,istisa nakti ji tik valgo,gal ji nepasisotina ar kas jai ira?ir primaitinti per ankstoka nezinau ka daryti,cia UK daktarai sako viskas gerai ir viskas,bet kaip padaryti kad tas laikas tarp maitinimu ilgesnis butu?kad nakti nors 3 val.ismiegutu?

    mamuskaMiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    nu tikrai ziurek misinuka sotesni, jei tokio amziaus pradesi jau papildomai maitint tai greiciau problemu su skrandziu tures. o gal cia vaiko toks budas nieko nepakeisi isauks :) manoji iki pat 7 men reke diena ir nakti nu ir ka issaugo ir dabar labai gera mergyte. Nepratink vaiko prie tylos nes tik vargo ateityje turesi, ni atsiprasant nusisikt negalesi tyliai :D gal misinukas netinka gal pilvuka skauda, ir paprasciausiai daugiau su vaiku pazaisk su zaisliukais , pakalbink gal demesio vaikui nerodai visai.

    Anonimas

  2. 1

    visu pirma daznaiu iseikit i lauka pasivaikscioti,susukite silta,i vezimeli ir nueikit kur i ramesne vieta,i parkeli koki,ten atsiseskit ir pasedekit tyliai.vaikas ramiau miegos o ir jums grynas oras i nauda.taip pat pameginkit daugiau siek tiek duoti valgyti.bet jokiais budais ne dazniau.Jus nenorekit,kad mazyle visa diena ar bent didziaja dali miegotu.pasistenkit is pacio ryto iki pietu pazaisti,kalbinti,bendrauti su mazaja,ruosiant valgi atsineskit ja su lopseliu ar kedute automobiline i visrtuve,darant maista kalbinkit vis ja,isijunkit tyliai raminancios,klasikines muzikos.manau turetu padeti.gal mazajai pucia pilvuka,tai dazniau pamasazuokit ji.o siaip pasikalbekit su gydytoja,gal ji nusiustu pas specialista(db net nepamenu kaip jis vadinasi :D) mus kai nusiunte,tai tiek daug patarimu dave,tai kai pradejau ju visu laikytis,po mazu vaikas tapo ramesnis,ilgiau nakti ismiegodavo ir as turejau laiko net kada nueit nusipraust:)

    mylime

  3. 0

    Pabandyk sotesni misinuka . Yra spec misinukau neprivalgantiems kydikiams.

    wiktoriuke

  4. 0

    Aciu mamytes,as jai padarau 150ml bet suvalgo ji tiktais 120ml ir duodu arbateles atsigert atsigeria,i lauka kasdien einam 2 valandom gal per trumpai bunam:/bandysim ilgiau pabuti lauke,kad tik tie orai Anglijoje vejai stiprus,as pagalvuojau jeigu jei tyrele po sauksteli duoti darzoviene isvirti kaip manot?ar anksti dar?

    mamuska

  5. 0

    jau triju menesiu vaikutis turetu sivalgyti 150ml. gal jai jau neuztenka to 120ml, todel vis buna pikta, nes sociai nepavalgo ir greiciau isalksta. eikite i lauka, gal tenais vaikas numigs daugiau ir nebebus tokia irzli.

    Anonimas

  6. 0

    gal misinys nesotusar jus savo pienu maitinate? pilvuko jei neskauda? ne geras patarimas bet ar soske naudojate? sako vaikai ramesni buna, bet paskui atpratinti sunku.

    Anonimas