Atsakymai

  1. 2

    Patikslinu,jei moteris nepastoja maziausiai 2 metus, tai dar nereiskia kad ji nevaisinga. Sunerimti,ir aiskintis kuris yra nevaisingas vyras,ar moteris reikia ne anksciau kaip po 2metu 6menesiu.. ,jei moters amzius mazesnis nei 35 metai.
    O nuo 35 metu,sunerimti reikia jau nepastojus per pirmus metus.

    Anonimas

  2. 2

    Jei turite svajone susilaukti vaikelio,tai grazus noras.
    Na o didziausia galimybe pastoti tai per vaisingas dienas.
    Be abejo net ir tiksliai zinant ovuliacijos diena ,tai dar nereiskia ,kad jau pastosi.Nes tam kad gyvybe isikibtu,reikia ne tik nuleisti i vidu, o kad ir abieju partneriu kaip sakoma "chemines reakcijos" atitiktu,kad spermatozoidas butu sveikas,ir kiausialaste tinkamai subrendus.
    Zinoma ,kuo dazniau mylites,tuo ir sansu daugiau sansu ir pastoti.
    pats tinkamiausias laikas pastojimui yra nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos , pirmosios dvi savaites (14dienu). Vidutiniskai,kuomet menesiniu ciklas reguliarus ,tai pacios "karciausios su didziausia galimybe pastot butu 6-7-8 diena po menesiniu paskutines dienos.
    Sekmes!
    Pasimylejus,nekubeki i dusa.Gali pasidet pagalvele po sedmenimis,ir butinai bent 20min ramiai paguleki atsipalaidavus :)

    Anonimas

  3. 2
  4. 2

    cia norite paklausti kada pastojama po lyt. santykiu? neaiskus klausimas

    busimamama2

  5. 2

    Klausimas nesuprantamas,kas tai po kiek laiko?Cia nuo ko skaiciuojama nuo paskutinio pastojimo,nuo persileidimo,nuo pabaigimo kontraceptiku,jei tiksliau klausima galima

    NORFA

  6. 1

    Ivairiai, priklauso nuo kiekvienos moters organizmo. Jei ginekologiniu susirgimu neturite, menstruacijos reguliarios ir vyksta ovuliacija, tuomet iki 1metu laiko tikrai pastosite.

    Imbiere

  7. 1

    kol dar nepastojote, patarciau apsilankyti pas ginekologe, jog ji apziuretu ar jus sveika ar tinkamas laikas jums pastoti. jei jau neiseina pastoti galbut kokiu vitaminu paskirs. na bet kokiu atveju daug daug mylekities :)

    tikmama

  8. 1

    Kitos mėgina visus metus,ir pastoja po metų,kitoms užtenka vieno karto. O jei oer metus nepastosi,tada reikia sunerimti ir kreiptis pas gydytojus

    Anonimas

  9. 1

    idomiai. as tai pasimylejau viena karta oir iskart pastojau, su abiem vaikais tiek. na menesio ar metu laukti nereikejo.

    tikmama

  10. 0

    Gal ka sudomins ovuliacinis testas Clearblue Digital su indikatoriumi ir 6 testais :4u: Kaina 55lt su siuntimu :nestuke Rasomes per AZ, temos neseku.

    udova