Atsakymai

  1. 4

    kad reikalingi tai tikrai taip kaip jau kitos pasisake tam kad nepaliktu tuoletuose,konteineriuose ar dar kur..o pati tikrai nepalikciau savo vaikiuko kad ir kokia sunki situacija butu..

    sandija1

  2. 3

    nera zmogiska.. bet jau tada geriau prie gyvybes langelio palikt, nei i konteineri ismest

    samsung1992

  3. 3

    buna ir tokiu mamau, kurios patingi danesti vaika iki to gyvybes langelio. dar tos, kurios turi proto siek tiek ir zmogiskumo tai nunesa ten. gerai, kad nenumeta kur patvory, kad ir viena isgelbeta gyvybe - jau labai daug. manau reikalingi langeliai.

    busimamama2

  4. 2

    Jie tikrai yra reikalingi. Geriau vakuti i vaiku namus atiduoti, kur jis augs apripuntas, pamaitintas, aprengtas... Nei ismesti i siuksliu deze, kaip kai kurios daro... Na bet iskyla klausimas, kam gimdyti ir atiduoti i ta ,,Gyvybes langeli'' ? Jug yra abortai... Galu gale apsisaugojimo priemones. Bet buna ir tokiu situaciju, kai mergina gyvena su ,,vaikinu'', pastoja, o poto jis ja meta... Tai as tik uz tai kad jie butu, geriau jau vaikuti tenais , nei i siukslyna.

    liuli_liuli

  5. 2

    Na va,jei laimes klierkai, ir abortai bus draudziami.Tu nelaimeliu bus kasdien pilni langeliai, o gal net ir po kelis per para.
    Nieko cia su jokiomis moralemis nepavairuosi.
    dabar dar vienas kitas atvejis, o tada bus jau masiskas.
    Taip pat padides is nevilties ir motinu savizudybiu..
    Kurios pvz:galejo atideti vaiko gimimo planavima velesniam laikui..

    Anonimas

  6. 2

    Sutinku ,jog jie yra reikalingi,geriau jau i langeli nei i konteineri ar paliktas lauke.

    Ermita

  7. 2

    kad reikia,tai tikrai reikia tu gyvybes langeliu,bet aisku geriau nebutu tokiu atveju kai palieka vaikus...as tai net neisivaizduoju kas su manim turetu nutikt,kad galeciau palikt savo kuna ir krauja ten...mano protui tai nesuvokiama

    Anonimas

  8. 2

    kad reikalingi tai tikrai.paziurekit kiek atveju budavo kad ismeta i siukliu konteinerius,palieka laiptinese ar numeta kaip net nzn ka...suniuku taip neismeta kaip vaikus..kraupu..todel geriau jau i tuos gyvybes langelius nunesa ir palieka,tas vaikelis bent bus pamaitintas,aprengtas,silta ir ateity gal atsiras kiti teveliai,negu kad ismestu kaip sena sofa..o pati tai tikrai neisdrisciau palikti.net negaliu isivaizduoti kas man turetu nutikti ar kokia as tureciau buti kad sugebeciau palikti..

    mylime

  9. 1

    manau nei viena is mamanijos mamu nepaliktu savo vaiko,o tos kurios gali palikti savo vaika tai net nesiregistruoja i mamanijas ar supermamas

    Anonimas

  10. 1

    taip manau kad jie reikalingi,jau geriau taip negu visai buna kad atsikrato mamos vaikeliu,nuzudo juos net..

    sandritute