• 17ats.

    Kūčios.Kur dažniausiai vakarojate su visa šeima?

    Ar pas tėvelius/senelius tą vakarą važiuojate, pasikviečiate artimuosius į savus namus ar vieni namuose pavakarojate?
    Jei namuose savuose, tai ar stengiatės kad ant stalo būtų visi 12 patiekalų ir ar mėgstate per Kūčių vakarą burti?Tikite Šv. Kūčių magija?
    Būtų šaunu jei atsakytumėte plačiau o ne trumpais žodeliais :)

    KlajoklėŠventėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mes pas anyta vaziuojam nes ji gyvena floridoje cia silta, valdenynas vaikams i disnejaus parkus nuvaziuojam tad nieko neperkam kaledom, tik taip papramogaujam

    vejune

  2. 2

    Visada važiuojame pas senelius. Močiutė dengią stalą, ruošia maistą,o atvykstantys atsineša dar ir savo patiekalų. Šiemet bus pirmi metai, kai ir mūsų šeima neš patiekalą kokį nors, nes pirmi metai kaip turim dukrytę, o kol nėra vaikų, tol patys vaikais buvome laikomi :) Senelis visada laužo ir dalija vadinamąsias "plotkeles", degame ant stalo žvakes ir smagiai aptariame praėjusius metus.

    Mistikute

  3. 2

    per kucias visada vaziuojame pas mano tevus :) buna vakariene ir apsikeiciame dovanelem :)

    samsung1992

  4. 1

    pas mus yra tradicija kad per kucias visi susirenkame pas tevus ,patiekalu buna daugiau nei 12 ,pavalge visada pasikeiciam dovanelem .

    lina38

  5. 1

    Tik namie bunam o kitą dieną pas anita jau važiuojam:-)

    krasotka69

  6. 1

    Visus metus tai yra nuolat per kucias renkames visi vaikai pas mama kas su vaikais kas su antrom pusem,visada buna 12 patiekalu,jei is tiesu tai visad buna daugiau patiekalu nei 12 :) Burdavomes anksciau kai seimoje budavo tai yra seimos rate daugiau netekejusiu paneliu,tada ir burtai su lekstutem su siaudais ir veidrodziais,vasko lasinimas i vandeni,o dabar nebeburiam,nes ten daugiau budavo netekejusiom...

    NORFA

  7. 1

    siemet nevaziuosime pas tevus. namie vakarieniausime, as pati paruosiu 12 patiekalu.

    Jurginele

  8. 1

    Kucios tik su seima, nevaziuojam niekur, ir taip su visais prisibendrauji, del valgio 12 patiekalu musu triju asmenu seimai per daug, todel nezinau kaip kiti, bet mes priskaiciuojam ir mandarinus, ir saldainius, viena karta truko vieno patiekalo iki 12, tai vyras grizes is darbo, sako reik butinai 12, ejom kepti duonos :-D Neburiam nieko, vyras malda sukalba, jis taip prates savo seimoj.Vaikas uzmiega, mes dar pasedim su vyru.

    Anonimas

  9. 1

    Namuose,patiekalu gal ne 12,bet su ivairiais vaisiais ir riesutais susidaro.

    grirute

  10. 1

    Namie,ant stalo visada 12 patiekalu,neburiam :)

    Jolka123