• 29ats.

    Kas galėjo nutikti, jei vyrui išvykus, geras draugas pradėjo ignoruoti?

    Gal galit kas nors man padet issiaiskint viena situacija? Gyvenu su vyru, nors mes nevede ir turim beveik 2 metuku sunu, vyras dabar isvaziaves dirbt i Anglija. Turim daug draugu, taciau yra vienas draugas, su kuriuo visada itin gerai sutariau, buvo geriausias mano draugas, taciau nesuprantu, kas atsitiko, nes jis pradejo mane ignoruoti, vengia manes ir nesako, kas yra. Kai kalbejau su jo broliu, jis sake, kad tas pasidare labai uzdaras, nieko nsipasakoja, o mane slegia nezinomybe, kai nesuprantu kas darosi. As jam blogo tikrai nieko nesu padariusi, sventem gimtadieni jo sesers, tai tiesiog jauciu, kad paziuri i mane, taciau kai atkreipiu demesi, jis vengia zvilgsniu kontakto, ir is vis per visa gimtadieni nei zodzio neisgirdau. Keistas sutapimas, kad viskas prasidejo, kai vyras isvaziavo dirbt, tai buvo pries dvi savaites... Kaip jums atrodo, kas cia vyksta? Gal is sono geriau sprest..?

    jurguteaSu draugaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Manau tau su juo reiktu rimtai pasikalbeti gal kas is pasliniu jam ka pasake ir jis toks su tavimi pasidare juk visko buna. Pakviesk susitikti ir isiaiskinsit viska manu taip bus geriausia nes buti tokioje nezinomybeje irgi negerai.

    mamyciuke

  2. 3

    Jurgutea, o tu daryk atvirkstiny varianta (kaip zinau,kad su vaikiukais daro) paprasciausiai nelysti tam zmogui i akis ir vis neklausinek, kas negerai? kodel? ka ne taip padariau? gal tave yzeidziau ir t.t... vaikinas pajutes is taves saltuma, gal pats susipras ir nores issiaiskinti kodel pasikeitei, va tada ir bus gera proga pasikalbeti, kas ko nori ir tikisi... Tik nereikia pasiduoti silpnumo akimirkoms... Stibrybes tau, juk moteris yra dailioji- stiprioji lytis...
    As kalbu is patirties, tikrai ne is mano vienos. :)

    Anonimas

  3. 3

    Greiciausiai jis nenori griauti seimos, todel ir pasiraukia. Teisingai mamytes sako,gal jo jausmai tau yra daugiau nei draugiski, o jis supratingas vyras ir nenori skaudinti nei taves, nei tavo vyro.

    Anonimas

  4. 3

    galima greiciausiai du varijantai:arba taviskis jam pasake,kad tas taves "nekabintu" arba labai tave isimylejo ir nenori ardyti seimos,tai jis tuomet bando vengti taves.

    gintarep

  5. 3

    buvau apie tai paglvojus ir ne vienas man taip juokais sake,musu bendravimas visada buvo ypatingas,taciau jei butu isimylejas kam taip elgtis,mane jo toks elgesys skaudina,o be to jis sako kad viskas gerai,kad jis del nieko nepyksta ir t.t.man labai nepatinka si situaciaj ,nerandu ramybes del nezinomybes,o ji suprast tikrai labai sunku,manau kad laikas viska parodys nes vis tiek daznai susitinkam kadangi labai gerom draugem esam su jo sesem ir bevik visa laisva laika ir sventes praleidziam visi kartu

    jurgutea

  6. 3

    Arba jis tave įsimylėjęs, ir dabar, kai tavo vyras išvažiavo, tai bijo, kad gali nesusivaldyti, todėl vengia. Arba, tavo vyras, išvažiuodamas, jam ką nors pasakė. Na pvz.:. kad jis paliktų tave ramybėj ir laikytųsi nuo tavęs kuo toliau.
    Bandyk pasikelbėt su draugu. O ir savo vyro gali užklaust ar nieko nesakė jam.

    trejetukas

  7. 3

    Nepagalvojai kad gali jis tave isimilejas?

    mamyciuke

  8. 3

    kazkaip anksciau visada jis noredavo but salia,noredavo apkabint ir pan,taciau as tai laikiau draugiskumu ,bet dabar jau man atrodo kad gal as jam patinku ne kaip drauge ir kadangi jis zino kad turiu drauga ir vaika bando islaikyt nuo manes atstuma ir pamirst mane

    jurgutea

  9. 3

    nu cia sunkoka kazka spresti,bet manyciau reiketu tau su tuo draugu susitikti ir tiesiog atvirai pasikalbeti...Tiesiog pakviesk ji i svecius ar pan...ir tada pakalbekite...Tik kalbedami galesite issiaiskinti kame ta priezastis...visgi jei anksciau nebuvo bedu tai nelabai suprantu kodel dabar pasikeite viskas...sekmes!!!

    Pearl

  10. 2

    Mes čia tau iš moteriškos pusės kalbam. Pas mus mamanijoj yra vienas tėvelis, tai gal jis pasisakys iš vyriškos pusės. O dėl to išsipasakojimo, tai čia mes, moterys mėgstam tą dalyką. O vyrai yra santūresni ir dažnai savo jausmus slepia savyje. Todėl ir tavo draugui turbūl labai sunku ryžtis išsipasakot kaip ten yra iš tikro.

    trejetukas