• 13ats.

    depresija,kaip gydytis nuo jos

    gal nevisai pavadinciau savo busenos depresija bet labai panasu i tai.esu labai nervuota,daznai verkiu del nieko,nesuprantu nei saves nei kitu,nemoku valgyt savo minciu ir jausmu,nesijauciu laiminga nors atrodo tureciau....kaip ismokt tramdyt save ,kaip gyvenime matyt daugiau geru dalyku nei blogu...gal galit patart kas,gal yra mamyciu su panasia saviajuta,kartu pasnekeja viena kita palaikant gal lengviau bus

    jurguteaMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Tikrai nebijok eiti pas gyditoja cia dabar bijoti savo daktares taip neturi buri. Labai gerai buti gryname ore kuo daugiau su vaikuciu pasivaiksciok, eik vakre ankscaiu miegoti kad geraiu pailsetum.

    mamyciuke

  2. 2

    man irgi buvo tokia depresija uzejusi,pageriau B grupes vitaminu jie ramina nervus ir nuotaikos mano susitvarke,jei bijai pas gydytoja pabandyk nusipirkti siu vitaminu,jei nepades tada eik pas gydytoja gal daugiau ko israsys:)rask laiko sau atsigulk i vonia,pasidaryk grozio proceduru:)

    dzionike

  3. 2

    idealiausia tai issakyti gydytojui ir jis skirs vitaminu,magnio ar kazko rimciau.reikalingas matyt tau ir poilsis.labai gerai tokiu atveju kur nors isvykti,jei nera galimybes,jau kazkada i panasu klausima atsakinejau,kad galima siaip, be jokio apsipirkimo nueiti i Maxima ir ten,kaip po "muzieju "pasivaikscioti

    gintarep

  4. 2

    buvau ir as pagalvojus kad reiktu pas gydytoja apsilankyt taciau bijau kad ji manes neisjuoktu ir nepagalvotu kad nesamones sneku,nes jei atrodo kad mums viskas gerai ir kad pas mus tikrai jokiu problemu nera.o einant pas psichologa reikia kokio nors seimos gydytojos siuntimo?

    jurgutea

  5. 2

    Manetaip pat kankino tokia beda, pries pora menesiu buvau uzdavusi toki klausima. Ka galiu tau patrti kreipkis į gyditoja savo viena depresijos tikrai neiveiksi ir jai dar vyro nera. Aš kreipiausi pas seimos gyditoja ir dabar labai gerai jauciusi patenkinta gyvenimu vaiku ir vyru jauciusi mylima. O seniau taip nebuvo.

    mamyciuke

  6. 1

    Gerom emocijom ir ju sukurimu

    Auksare

  7. 1

    tai yra pogimdyvine depresija, tikrai siu dienu gydytojai apie ja zino ir supranta kad tai rimtas dalykas.. net kai kuriais atvejais tenka pavartot medikamentus..na namu salygom tai pagert raminancios arbatos, rast laiko isbegt kazkur i kirpykla ar parduotuve.. paprastai tai tesiasi iki 4 menesiu.. po gimdymo..

    gertruda

  8. 1

    Depresija man jau seniai buvo, bet ja man motina ivare, o dabar gyvenu ir dziaugiuosi viskuo. jeigu pati sakai, kad zinai, kas tave nervuoja ir t.t. tai bandyk tuos nervuojancius dalykus sutvarkyti, o nepakeiciamu situaciju ir busenu nera, reikia tik labiau stengtis ir nesedeti namie saves besigailint. ir grauzti saves nereikia, jeigu vienai sunku susitvarkyti, tai nueik pas savo gydytoja, jis tam ir yra, kad rupintusi tavo sveikata, nusius tave pas psichologa, gal labiau pades.

    Agne

  9. 1

    Man taip kartais ir gi buna. ta jausma reikes isjausti. duok Dieve, tavo artimiesiems supratimo ir nuolankumo tau. seip as pati taip gydausi. as aiskiai pasakau kas mane butent tuo metu siutina. kas man tiksliai nepatinka. jei matau kad darosi vis juodziau ir juodziau, kad pradedu kitiems kenkti del savo bedu, sedu i autobusa ir isvaziuoju i kaima. taip pasiimu vaika ir iskeliauju viena nuo visu pabuti. o seip depresia ateina nuo itampos nerimo.viska savy kaupi, nieko garsiai nepasakai nesvarbu delko, ar del to kad neisklauso, ar del to kad pati gal esi uzdara.bet visa itampa kaupi savy. ja reikia islieti. tiesiog padaryti ka nors egoistisko sau reikia. nusipirk paciu brangiausiu ledu ir prie filmo suvalgyk, pasileisk muzikos garsiai paklausyk, ka nors paveik kas tau yra malonu, nesvarbu ka.piesk siuk megzk skaityk.pamirsk vaikus vyra. jei vyrui bus kas neisku pasakyk kad tau blogai tau reikia laiko pabuti su savim.tik nepradek piknaudziauti:)lb greit taip galima:)kuo dazniau pabuk gamtoj, iseik i lauka, paziurek i medziu lapus nukritusius, pamastyk apie kokius nereiksmingus dalykus, pvz ar medziai ne vienisi. man tokios bedos prasideda nes as lb vienisa viduj.mane visiems sunkoka suprasti.jei jau vyrui sakau "buk geras pkalbek su manim" tai jam tas sakinys reiskia pavoju, del tariamos depresijos:)praeis. tiesiog stenkis pamatyti smulmenas.pauksteli, nukritusi lapa, rytine saulute ir nepamirsk saves palepinti. negali leisti nuciuozti stogui nes tu kazkam reikalinga.laikykis;)as tave suprantu!

    Baraniuka

  10. 1

    o as neiciau pas gydytoja nepatinka jie man buvau kai turejau panasia problema tik dar labiau uzdepresavo.manau reikia pieskoti dalyku kurie kazka tau teike malonumo gal silta vonia su zvakem,ar pasivaiksciojimai su seima o gal tiesiog pereiti per parduotuves .

    nikitadew