Atsakymai

  1. 4

    Kugelis.. mmmm... pas mus jis megstamas, kepu su vistiena ,vistiena supjaustau gabaliukais mazais,nuo kaulu nupjaustineju, tada su mesos prieskoniais arba majonezu sumarinuoju kokiai valandikei,i tarkuotas bulves dedu bulviu prieskoniu ,kiausini zalia,ir kefyro ipilu kokia puse litro ant dideles skardos,tada sudedu vistiena ir kepu ... mmm labai skanu buna,tas kefyras minkstuma suteikia kugeliui...

    Milana69

  2. 4

    Sakykit, o vištų blauzdeles ar kiaulių ausis dedat nevirtas/nekeptas? Kažkada esu kavinėje ne kartą valgiusi čenachų indelyje keptą kugelį su kiaulės koja. Labais skanu, bet nežinau recepto, gal kas galėtų parašyti tiksliai kaip tai daryti? Ar bent jau visą receptą su vištų blauzdelėmis ar kiaulių ausimis.

    elegancija

  3. 4

    o as kepu su vistiena laaaaaabai skanu,man pats skaniausias...galima deti visas blauzdeles,o galima jas ir susismulkinti mmmm kaip skanu,labai seniai valgaiu

    iirina

  4. 4

    As tai karatis kepu su farsu sluoksnis bulviu teslos sluoksnis farso vel slauoksnis bulviu bet bulves tarkuoju burokine tarka. Labai skanu buna. O taip y kugeli dar megstu ydeti paprastu desreliu supjaustau smilkei smulkei. mmm skanu.

    mamyciuke

  5. 3

    o as kepu paprastai, tik i tarkius ipilu virinto pieno, tada jis buna toks tasesnis ir lipnesnis :)

    neringa1981

  6. 2

    as vistiena dedu nei virta ,nei kepta,kaip sakoma zalia mesa:))))i tarkius pilu uzvirinta piena ir pakepintus svoguniukus su lasinukais....o blauzdeles ivairiai kartais suprieskoninu jas ir tada sudedu,kartais neprieskoninu,susismulkini nuo kaulo kokias nori gabaliukais ir susidedi i visa mase ir ismaisai,o kaulus as irgi sudedu ant skardos dugna,kitiems patinka paciulpti kauliukus:DDDD skanaus:)

    iirina

  7. 2

    kaip iirina minejo taip ir as pritariu kad su vistiena kugelis yra pasakiskas!!!musu seimoje aplamai visi megejei bulviniu patiekalu o kugelis vienas is megstamiausiu ;)))
    kartais kai norisi seip ko paprastesnio tai megstame vietoj mesytes imesti desreliu parukytu (vietoj mesos )...irgi neblogas skonis iseina ir valgosi noriai ;)))

    Pearl

  8. 2

    o mums labiausiai patinka kugelis su rukytomis ausytemis na super galima pirstus apsilaizyti namie nelabai kepam nes tada yra aplankyti mama ji mus tokiu palepina:)

    nikitadew

  9. 1

    Labai paprastai. I bulviu darkius ipilu karsto pieno. Keptuveje pakepinu svoguna su spirguciais ir sudedu i tarkius.

    Imbiere

  10. 1

    visada i tarkius ipilu karsto pieno,kiausini,pasmulkinu kokios desrytes ar kumpio,siek tiek svogunu ir kepu.Labai skanus ir minkstas gaunasi

    ruta26