Atsakymai

  1. 2

    Jei marinuoju kiaulieną tai dedu prieskonius ir majonezą ir palaikau kelias valandas,o jei vištieną,tai dedu vištienos prieskonius,truputį česnako ir užpilu marinatu į kurį įeina citrinų sultys,soja,medus ir aliejus.

    debesėlis

  2. 2

    marinuoti galima ivairiai, cia jau improvizacijos reikalas. Paprasciausias budas ideti prieskoniu ir uzpilti majonezu arba pomidoru padazu. Mes dar darom toki marinata is medaus, garstyciu, citrinos ir astriu pipiru. Megstam naudoti malta kumina ( ne kmyna), sutrinti svieziu baziliku su cesnaku ir alyvuogiu aliejumi arba vietoj baziliko deti rozmarina. Ir ciobreliais mesyte itrinti labai skanu. Jeigu mesa kieta, pvz, jautiena, tai gerai i marinata ipilti slakeli ryziu acto arba citrinos rugsties ir truputi ja padauzyti.

    Agne

  3. 2

    as taip pat mesa apibarstau prieskonias skirtais mesai, pipirai,druska, tomatas ir majonezas.Palaikau truputi ir kepu orkaiteje su vandeniu,arba galima tiesiog prieskonius,majonezas ir astriosios garstycios.labai skanu saslykams

    popkorne

  4. 2

    Jeigu neturiu laiko kada pamarinuoti, tai esu nusipirkusi pokeliuose jau paruoštą marinadą (vadinasi "Marinade") ir sudedu viską valandai į celofaninį maišelį ar tiesiog į indą ir kelis kartu pamaišau kol marinuojasi. Ir greita ir mėsytė minkšta, skani tampa:)

    elegancija

  5. 2

    Siaip cia labiau tinkama vasarai ir saslykams.
    Atrodys keistai, bet labai skanu saslykas su dildelemis. :)
    marinavimui: Gera sauja dilgeliu, petrusku, krapu. svogunai, cesnako, druskytes,pipiru ir majonezo. Zalumynus sukapoti ir viska gerai ismaisyti( maigant), pamarinuoti.ir ant iesmo!!!! :)

    Anonimas

  6. 2

    Oj, situ tai dauk turiu.... :)
    Tik as viska dedu pagal skoni arba kitaip sakant " is akies",
    Su medum: Galima tiek vistiena tek kiauliena.
    Valgomas saukstas medaus(geriau naturalus), puse citrinos sulciu, druskos, prieskoniu pagal skoni,truputis silto vandens, gerai ismaisyti, ir uzpylus ant mesytes gerai ismaigyti... nepamirsti svoguno ir cesnako.....Palaikyti apie val. pasimarinavimui ir kepti, kur tik nori, keptuvei , orkaitej, ar net ant lauzo... Visi kas ragave, tiems patiko....
    P.S. jei gaminama su kiauliena, 15min pries kepima imaisyti mesa minkstinancios druskos, (nepersistengti) :)

    Anonimas

  7. 2

    as jeigu marinuoju tai ketu oraikej:idedu ivairiu prieskoniu mesai,nu kokiu turiu namie,druskytes,pipiriuko,cesnako supjaustau kelias skilteles ir kelis saukstus majonezo...labai paprasta:)

    iirina

  8. 1

    As tai pagrinde dedu druskyte, pipiriuku, kmynu ir viska apipilu majonezu. Laikau apie 3-4 val. Manau labai gerai gaunasi.

    jurc