• 9ats.

    Ar jusu negasdina dar pries Naujuosius spogninami fejerverkai, "bambioskes"? Mano mieste tai saudo prie pat daugiabuciu bet kuriuo paros metu. Kaip reguoja jusu kudikiai?

    JurgineleKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Prie musu retai kada saudo, bet zinoma, kad bijau, ypac, kai esu kartu su vaiku.

    marinaaa

  2. 1

    Musu nei gazdina,nei erzina,kaip tik vaikai bega ziureti kur cia sprogdina,be to man patinka,kai pries sventes pasaudo,tada bent jau ir nuotaika atsiranda,kad greitai sventes. :)

    Jolka123

  3. 1

    Nu mum nuskilo matyt neblogai siuo klausimu.Gyvename ramybeje,atokeniame kampelyje. O artimiausios bambiozkes,tai tik vaidenasi pasvaistemis,nes garsai musu nebepasiekia... tai ramu,ir grazu kai i dangu ziuri,tai matai kokia pasiekusia auksciausia taska,reikiama kryptim ir ne daugiau.

    Anonimas

  4. 1

    Gyvenu šalia aikštės, joje kiekvienais metais tiek paleidžia fejerverkų, kad per dūmus nieko nesimato. Paguldau naujų metų išvakarėse vaiką su kepuryte, ir dar šalia porą val. guliu ranka ausį uždengusi, kol apstoja pyškinti.

    marcipana

  5. 1

    As is vis uzdrausciau iki nauju leist fejerverkus skirciau baudas ir tiem kurie pardvineja,ir sprogdintojams, nes manau kad pakanka per naujosius pardavinet sprogmenis. Tuo labiau ant dienu mamai at balkono uzmete bambioske ir pradegino megstini,iskvietem policija, tai tie sako ka mes padarysim,stiklinkit balkona.tai cia buvo virsune.

    Anonimas

  6. 1

    mane irgi erzina, nesamone kazkokia tai koks ten malonumas sprogdinti..... o vaikai tai nereaguoja...

    tikmama

  7. 1

    Gasdint tai negasdina bet erzina labai,o sunus nekaip i tai nereaguoja.

    Lafe

  8. 1

    erzins, ypac kai saudo po balkonais, arti langu. jau ne karta pakele mano mazaja is pietu miegelio.

    arcita

  9. 0

    gasdina,mano vaikas bijo tu saudymu,bambioskiu,jei isgirsta paziuri ar uzdaryti langai,ir niekada neziuri net per langa fejerverku.o einant gatve net krupteli jei kur drioksteli.man grazu paziureti Naujuju metu nakti,bet kai siokia diena visokie vaikai meto gatvej tiesiog ar po langais tai pyktis ima

    sandritute