Atsakymai

  1. 3

    Šiandien buvo Camelia reklama, kad žuvų taukams "Auksinė žuvelė" taikoma 50 proc. nuolaida, gal kam aktualu:))

    elegancija

  2. 3

    Na taip duodam vitaminų,ne tik mažyliams,bet ir mokiniams,ir patys kad ir kas antrą mėnesį pavartojam.:)

    Deimax

  3. 3

    as kaip tik rudeni neduodu vitaminu, taigi dar darzoves, vaisiai viskas zviedzia, nereikai to organizmo islepint nes lengviau jis sintetinius pasisavina negu is produktu, bet pavasari jau visa seima geriam..

    gertruda

  4. 3

    Duodu tik žuvų taukus,manau jų pilnai pakanka,papildomai vitaminų neduodu,nemanau,kad jie būtini...

    debesėlis

  5. 3

    siuo metu geriam vitamina d ir zuvu taukus:)

    erika1984

  6. 3

    na kaip buvo gydytoja paskyrus gert vit D po 2lasiukus tai ir iki siol geriam, vaistinej klausiau ar nereiktu rudeniop kokiu kitokiu vitaminu duot? sako jei valgo viska gerai,turi apetita,ir jei gydytoja kazko nepaskyre spec,tai kam bereikalo kist tuos visus sintetinius vitaminus,geriau is darzo darzoves vaisiai ir ir bus dar geriau,
    o kai nueinam apziuraiu pas gydytoja tai jis pradeda saukt visa gerkle :))) bijo baltu chalatu, po skiepu nuo puses metu kai pradejo taip ir galo nera riksmam tik spejus pravert gydytojos kab duris :))) o jei dar ji paciupineja pasiklauso tai isvis supyksta :))))
    tai per tuos visus riksmus as ir uzmirstu ka norejau paklausti gydytojos tai ir apie vitaminus nebepaklausiau ,po kol kas geriam tik vit D,

    Milana69

  7. 3

    Mes dabar geriam gelezi daktares paskyrta ir nuo jos pablogejo apetitas tai duodu vitamina c ir jau kaip saules bus maziau iseisim y lauka gersim vitamina D.

    mamyciuke

  8. 3

    Mano dukrytei dabar 13 mėn., bet geriam tik žuvų taukus "Auksinė žuvelė" (visai nenoriai) ir dar vit.D po lašiuką. Kol kas tokio amžiaus mums nieko daugiau nesiūlė. Dar tarp kitko pasiūlė pagerti osteocare (kadangi buvom ne pas savo gyd., o pas pavaduojančią) kaulams stiprinti, bet kažkaip nelabai jau 'aktyviai' siūlė, tai kol kas jų ir nepirkau.

    elegancija

  9. 2

    Duodu tik žuvų taukus.kitokių neduodu,nes juose yra dažiklių ir konsevantų.

    emiliukas

  10. 2

    specialaiai nieko nepirkome, geriame vitamina d ir zuvu taukus

    mysteryy