• 18ats.

    Kokia kepimo skarda geriausia?

    Mamytes, pasidalinkit kokius kepimo indus, skardas naudojat. nusipirkau skarda, bet ji man nepatinka, labai prikepa prie jos. gal galit patart kokia rinktis, kokios firmos?

    julyteBuitinė technikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Siūlyčiau mėsą ar daržoves kepti kepimo maišeliuose,labai geras dalykas,žymiai greičiau iškepa,o svarbiausia,kad neprikepa;-)O šiaip turim ir paprastas skardas,kurios buvo kartu su dujine,tik atskirai esu nupirkusi pyragams ir silikoninę formą keksiukams,o joje tikrai niekada nepridega..

    debesėlis

  2. 4

    Mes naudojam stiklini dideli inda ir pora skardu, teflonu padengtu, tai niekas prie ju neprilimpa. O su dujinemis viryklemis tai daznai buna ta beda, kad jose karstis blogai nusistato, kazkada tikrinau popieriumi ( pagal pageltima), tai nurodyta ant skales temperatura neatitinka realios, karstis blogai pasiskirsto, tai kepant sausainius dugneliai visada pajuoduoja. Tokiu atveju galima deti ant dugno paprasta raudona plyta arba inda su vandeniu, geriau karstis pasiskirstys.

    Agne

  3. 4

    mesa ir darzoves kepu paprastoj blekinej skardoj, iskloju folija ir virsu su folija uzdengiu,
    o pyragus kepu Tupeware silikonineje formoje,jin tokia kaip gumine ,tai joje niekas neprikimba

    Milana69

  4. 4

    Man ir stiklines labiausiai patinka, net atrodo kad ir maistas jose daug skaniau sikempa, as dazniausiai ir naudoju stikline. Na kartais tenka ir metaline bet man visad prie jos prilimpa nors pries tai ir patemu atrodo gan gerai.

    mamyciuke

  5. 4

    Kartais būna, kad kepiniai prikepa prie skardų kepant dujinėse orkaitėse, o ne elektrinėse. Tai gali būti ir tame problema. Bent jau aš tai naudoju skardas, kurios buvo kartu su orkaite parduotos ir man kol kas neprikepa jose maistas. Gal todėl, kad dažniau palaistau sultiniu kepant patiekalus, kartais kepu folgoje arba rankovėje. Dar turiu nuspirkusi labai labai pigias ir paprastas gilesnes skardas (Gariūnuose apie 20 Lt kainavo 3). Jų dugnas šiek tiek išsilankstė, negražiai atrodo, bet kepa kuo puikiausiai - ir pyragai, ir mėsa.Tai net ir nežinau, kiek tai priklauso nuo firmos:)

    elegancija

  6. 3

    man tai labai gera bleka kur pernai metais maximoj buvo galima isigyti uz lipdukus, keptuves , puodus ir t,t,t tai as isigijau bleka,esu labai patenkinta,nes jei ir priedega tai labai lengvai issiplauna tik dabar firmos nepamenu

    popkorne

  7. 3

    julyte, o kodėl nenori tada ant tos skardos dėti kepimo popieriaus? Tikrai tada neprilips. Na gal prie folgos labiau priliptų. Aš kartais kepant tiesiog skardą miltais pabarstau (pyragui). O mėsai, kaip ir rašiau, daugiau sutinio, vandens užpilu. O pačios orkaitės visas funkcijas išbandei, gal galima padaryti, kad keptų tik iš viršaus arba kokiame karšto oro sraute? Na aš čia ne apie skardas, bet gal ir tai galima išbandyti?

    elegancija

  8. 1
  9. 1

    turiu silikonine kepimo skarda,labai esu ja patenkinta

    ruta26

  10. 1