• 10ats.

    Svarbu.

    Labas vakaras! Pas mane yra tokia situacija , man 20metu ir man tuoi gymdyt, esu nedirbus tik praktika atlikus , vyro pajamos nepilnai siekia 2000lt , nestoviu darbo birzoje. Noriu paklausti gal zinote ar tokioje situacijoje man priklausytu kazkokie pinigeliai vaiko auginimui , neskaitant vienkartines ismokos?

    Airida1993Kiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Kaip del privalomojo socialinio draudimo (PSD) kiekviena menesi? Birzoje nesat registruota ir nedirbat. Ar nereiks uz gimdyma dar susimoket?

    Laimute86

  2. 2

    niekas jum nepriklauso nes kekvienam iseis po 525lt.

    Anonimas

  3. 1

    LAIMUTE86 ir MYLIME
    Neklaidinkit,jokia skola nesikaupia,gimdymas,vaistai,gydymas nemokamas,nes zmogus draustas nuo 30 sav iki kol vaikui sueis 8 metai.

    Jolka123

  4. 1

    Nepriklauso,nes vyro pajamos pakankamos,birzoj jums stovet nereikia,nes esat drausta ir taip.

    Jolka123

  5. 1

    priklauso vienkartine ir paskui kas menesi po 97 , patariu kai sueis vaikui metukai jai tevas dirba daugiau kaip metus susitvarkyti pasalpa sodroje papildoma

    Renatuke333

  6. 1

    Noreciau atsakyt kai kurioms , esu apdrausta man moket uz nieka nereikes . Taip mane informavo gydytoja.

    Airida1993

  7. 1
  8. 1

    niekas jums daugiau nebepriklausys,tik vienkartine ismoka ir tas kraitelis.o kdl jus nestovit darbo birzoj?juk susimoketi gali tekti uz gimduyma,uz kiekvienus vaistus kuriuos k=jums duos ir pan.kaip priskaiciuos tai ohoho.greiciau istokit i darbo birza.beto jums turbut jau yra susikaupusi skola ligoniu kasoms...

    mylime

  9. 0

    Priklauso jum tik vaiko pinigeliai t.y. gausit vienkartine pasalpa 1400lt ar kiek ten moka ir 200 ar 300lt vaiko kraitelis.
    o jokiu dekretiniu negausit, nes niekur nedirbusi

    Coliukas

  10. 0

    priklauso vaiko kraitelio pinigai apie 300lt, susitvarkysi seniunijoje juos, cia greiciausiai gausi akrtu su vienkartine ismoka. Ir paskaiciuokit praeitu metu pajamas, gal iseis vaiko 97lt/men gaut.
    O daugiau niekas nepriklauso.

    Adri