• 34ats.

    Ar suvalgote vaikų paliktus maisto likučius jų lėkštėse?

    Kai kurios mamos po valgio pabaigia valgyti vaikų lėkštėse likusį maistą. Pasako sau " negi išmesi?" ne vieną pažįstu tokią mamą:) Ką apie tai manot?

    BaraniukaMaistas ir gėrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    As dazniausiai suvalgu likucius. As visada valgu paskutine, tai kartais pabaigiu vaiku maista, tai daugiau ir nesinori. O maistas ne siuksles ir saves su siuksliadeze neliginu. Visada gaminu vaikams tik sviezia kokybiska maista, ir ju likuciai zymiai sveikesni negu kartais buna musu greiti uzkandziai.

    mamyčiukas

  2. 4

    Aš tai suvalgau kas lieka, jeigu skanu:) Nes kartais visokių desertinių ar pieniškų košių tai nesinori jau "Damušti" ir man neskanu, tai išmetu. O pirktinių tai net paragauti nesinorėjo:)))

    elegancija

  3. 3

    cia visai nieko blogo nera:))) bet taip pabaiginedama uzsiauginau 30kg:(((((( todel dabar jokiu budu taip nebedarau:))) paprasciausiai dukrytei idedu maziau, o jei nori, pakartoju,:) o suneliui irgi taip darau, jei dar nori, tada is saves duodu:)))))

    ievutek

  4. 3

    kaip cia pasakius,mes su vaiku pusryciaujam is vienos liekstes,as labai megstu visokias koses(kropines):grikiu,avizu,perlines...dukryte irgi jas megsta,tai pasiskaninam sviestuku ir skanaujam:)
    o siaip dazniausiai likuciai atitenka suniui.

    kritike

  5. 3

    As niekada taip nedarau, na nezinau kazkaip negrazu. Geriau jau ismesti ar maziau maisto ideti, bet tik nevalgyti likucius. Neetiska.

    mamyciuke

  6. 3

    Man labai skani vaikucio pieniska kosyte,tai as ja visada dabaigiu;)kaip deserta.
    O kiti likuciai keliauja i siuksline.

    rimrem

  7. 3

    visaip buna. As vaikams idedu skaniausius gabaliukus,bet ir taip dazniausiai jie visko nesuvalgo. Kartais pabaigiu, jei as nebunu pavalgiusi.

    jurc

  8. 3

    ne.mano vyrelis damuša likučius;))))) nes sausas kaip sliekas, jam negresia papildomi kg, tai suvalgo visus likučius:)))))

    pupa34

  9. 3

    Nevalgau ir aš,nebent koks skanus mėsos gabalėlis,tada jau gaila išmesti,tada suvalgau arba pasidedu vėlesniam laikui,kai norėsiu valgyti;-)

    debesėlis

  10. 3

    na, jeigu lieka biskiukas sriubytes leksteje, tai ispilu i kriaukle, kosyte keliauja i siuksliu deze, nes manau, kad nereikia kaip suniukui valgyti vaiku likuciu.

    Agne