• 29ats.

    Ar pas jus irgi gatvėse vakarais nebešviečia lempos?

    Pas mus jau nuo liepos menesio sutemus buna tamsu, tipo, seniunijos taupo. Vasara tiek to, velai temsta, kituose rajonuose irgi tas pats. Dabar jau darosi nepatogu, vakarais su vaikuciais patamsyje vaikstom, zmonems is paskutiniu autobusu namo pareiti baisu. Suprantu, kad taupyti reikia, betgi ne sitaip, galetu apsviesti gatves bent iki 22 vakaro. O kaip pas jus? Ar tai sukelia nepatogumu?

    AgneKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Kažkaip labai nesu atkreipusi dėmesio iki kada lempos šviečia,lig ir seniau apie 12 valandos nakties užgesindavo,bet va,kad dienos metu lempos dega tai pastebiu dažnai,reiškia taip taupoma sunkiu laikotarpiu;-(

    debesėlis

  2. 3

    tai jau taip ir pas mus nebesviecia gatvese apscietimas,nors ne mieste gyvenam.

    Milana69

  3. 3

    Na jau iki kokio lygio dasigyvenom,kad vakarais gatvėse žibintai nedega! Kad savo mieste ar kitur žmonės pasijunta nesaugus. Ar valdžia nori sutaupyti žmonių sveikatos sąskaita?! Man žodžių tūksta. Ką Agne,nors žodžiu palaikau tave,kad kaip nors laikykis.

    Deimax

  4. 3

    Taip pas mus ir taupo daug gatviu yra neapsviestu tik pagrindine apsviesta. Aisku labai daug nepatigumu tai sukelia.

    mamyciuke

  5. 3

    na sviecia pas mus lempos,tik nzn ar per nakti,aisku paciame kieme tai nebuna apsviesta,bet bent jau pagrindine gatve apsviesta...

    Doviliuke

  6. 3

    siauliuose dar sviecia lempos, bet kazin ar ilgam, nes jei jau morgas iki 17h. tedirba, tai greitai ir sviesa atjungs...absurdas kazkoks,jau ir vakarais greitai taps nebeimanoma vaikscioti. iki ko ritasi ta Lietuva...zodziu truksta.

    Benikiux

  7. 3

    Pas mus kur vieta povojinga ten nesviecia,ir isvis mazai kur sviecia,baisu kai reikia eiti tokiomis gatvemis tokiu tamsiu rudeniu,valdzia visai nesirupina zmonemis.

    Nadezda

  8. 3

    Nu va Agne, Kaunas provincija(didelid kaimas) :) bet tokiu bajeriu dar nera:) sviecia lempos normaliai:D:D

    Baraniuka

  9. 3

    pas mus viena sviecia kita,kita ne,aisku manau kad cia jau absurdas!Turbut niekur tokios betvarkes nera1is pensininku ir mamu,vaiku pinigus,pasalpas atima tai dar ir be sviesos nusprende kad galima!Beje vakar ar tai uzvakar girdejau per zinias kad labai daug kur isjungs nakciai apsvietima!Ir dar kazkokiam lietuvos mieste morgai iseiginem nebedirba!!visiskas obsurdas!

    Irina

  10. 3

    Šviečia. Kodėl čia tox klausimas?

    Baraniuka