• 5ats.

    Kas vyksta su organizmu ir kodel kieteja pilvas nestumo pabaigoje?

    Nerandu niekur literaturos apie pilvo kietejima nestumo pabaigoje?
    Suprantu kai sukieteja ir atleidzia, bet jei
    sukietejo jau kokia valanda ir nebeatleidzia?
    Skausmas joks nejauciamas.
    Kamstis neisejo, vandenys nenubege. Savijauta puiki. Vaiko judesiai nepakito.
    38 nestumo savaite.
    Gal kuri turite literaturos?
    Aciu uz info.

    Laimute86Vaisiaus judesiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    gimda susitraukia , tiesiog atsigulk ir atpalaiduok pilvuka, galbut per daug veiklos pas jus

    Renatuke333

  2. 1

    tai signalas, kad gimdymo diena nebeuzkalnu. su pirmuoju vaiku man kelios valandos iki gimdymo kietejo, o su antru visa diena iki gimdymo. tai naturalu, juk jums jau pabaiga, ir faktiskai bet kada galite pagimdyti. o jei placiau apie tai, as manau paprasykite savo ginekologes ji jums tikrai issamiai turetu papasakoti, o mes cia sakome tik tai ka pacios patyreme.

    tikmama

  3. 1

    Tai paruosiamieji saremiai, vyksta organizme tokia kaip lyg "mankstele" artejant gimdimo terminui,tiksliau tai pradiniai saremiai.Kuomet prasideda raumenu kietejimas ir atsiplaidavimas. Tai vaikelio gimdymo takais stumimo procesas.Jei raumenyse siu procesu nevyks, vaikelio be ju nepagimdysi.
    O kartais buna taip, kad atejo gimdymo terminas,ar net vaikelis jau pernesiotas.O saremiu kaip ner,taip ner. ne visom tenka tokia patirtis suzinot kas jie tokie yra. Taip ir nesuzino,nes tokiu atveju atliekamas cezario pjuvis.(dazniausiai gimstant neisnesiotukui) neisnesiotukus pavojinga gimdyt naturaliai.Kad ji atlikt saremiai nereikalingi,. Na o cezario pjuvis atliekamas tik isimtinais atvejais.Ir ji gali daryti ne tik del saremiu nebuvimo,bet ir del daugybes kitokiu priezasciu.

    Anonimas

  4. 1

    susitraukinėja gimda,man taip buvo 16savaitę,kelis kart per dieną kietėjo pilvas,nuo pervargimo,vitaminų stokos,nervų ir įtampos.Stengiausi kuo daugiau ilsėtis ir praėjo.O Jūsų atveju gal jau gimda ruošiasi gimdymui...arba tiesiog pradėjo trūti vitaminų.Pasiskambinkite savo ginekologei,paaiskins ar tai normalu,ir patars ką daryti.

    pinakolada

  5. 0

    na kad sitaip ilgai sukietetu, tai neteko patirti paciai. manau, kad greitosios nereikia.. bet gal tai nera gerai., Gimda susitraukineja - kai kieteja pilvelis, o kas su kunu darosi, tai nezinau.. bet jei skausmu nera. butu idomu tikrai mamu paklaust, gal kas turi literaturos sia tema.

    Anonimas