• 18ats.

    Mobilus profesionalus manikiūras. Už ar prieš :)?

    Labutis,stoviu kryžkelėje gyvenimo,reikia rinktis veiką ,vienas iš kelių manikiūrininkės darbas. Kaip žinią manikiūrininkių tikrai netrūksta,tad kaip tapti pranašingesne ir susirinkti savo klientes...? Žinoma,pirmenybė - manikiūro kokybei,bet kad kuo daugiau ir greičiau susirinkčiau klienčių manau galėčiau savo paslaugas teikti atvykstant į klienčių namus,kaip Jums tokia įdėja?Ar taupydamos laiką galėtumėte išsikviesti manikiūrininę į namus ir pasigražinti pvz kai vaikai miega :) ?Ar visgi manote kad patogiau Jums būtų ateiti į tam tikrą vietą ir pasigražinti...? Laukiu Jūsų nuomonės.Labai įdomu :)

    pinakoladaVeido ir kūno priežiūros priemonėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as ir uz tai kad atvyktu i namus jei to prireiktu :)

    jolakaciene

  2. 3

    As uz! Minciu labai daug, o jas pasakydama, na cia jau verslo idejas atskleisciau :)) gudrauji :)) zinoma, jei atitiktu kainos ir kokybes santykis, i namus kviesciausi. Juolab, jei vaika (- u) turima. Mamai patogu butu.

    Laimute86

  3. 2
  4. 2

    Beje ziuriu vokiskus kanalus, bei patirtis byloja, kad vokietijoje yra tokios pavadinkim "mobiliosios" kurios po namus vazineja ir atlieka visokias grozio paslaugas, tik dauguma ten mociutes kvieciasi ir grazinasi. Sekmes.
    Akcijos visada pritrauke ir trauks zmones. Sekmes.

    Laimute86

  5. 1

    nezinau ar kviesciau i namus, nes daznos manikiura todel ir daro , kad galetu iseiti is namu, pakeisti aplinka, pasizmoneti, jos eina kaip pas psichologa, issikalba, daznai dar nori kad per langa kiti matytu, kad ji prabangiam salone sedi :)))...Bet bandyti galima, juk jau ir cia yra norinciu i namus pasikviesti, bet auginant vaikus man manikiuro net nereikia, jo labiau nori dirbancios

    vinipukas

  6. 1

    jai nuo to kaina nepadidetu tai tikrai pasikviesciau i namus

    Renatuke333

  7. 1

    Uz , kartais tikrai patogu kaip atlieka paslaugas namuose , bet kartais geriau iseit is namu be vyro ir vaiko pravedint galva ir aplinka pakeist :)

    Mazute

  8. 1

    as UZ:) puiki mintis moterims merginoms ne i grozio salona eiti, o kai pas jas atvaziuoja.

    tikmama

  9. 1

    As sia veikla uzsiimu jau apie 10mt. metu Tikrai Vilniuje klientu netruksta vazinejant po namus.
    Atlieku higienini manikiura,taip pat ivairiausius lakavimo dizaino budus,bei nagu priauginima,ranku masaza.(Dar didelis pliusas atliekant ir pedikiura).Jis gerokai pelningesnis,nei higieninis ranku sutvarkymas.
    Labai tiksliai kazkas pasake,kad kuo didesne paslugu apimtis,tuo geresnis ir pelnas.
    Kainos visos derybines,o kadangi ne su niekuo nesidalini procentais,tik susimoki uz verslo liudijima ir sodros mokesti, is tiesu labai apsimoka si darba apsiimti.
    Man dar didelis pliusas,jog esu plataus profilio meistre Kirpeja-manikiurininke.
    Tad jei ir pakerpi,ir progine sukuosena padarai,sutvarkai rankas,kojas. tai dienai uztenka ir vienos klientes..

    Anonimas

  10. 1

    Dar apie toki nebuvau girdejusi.

    marinaaa