Atsakymai

  1. 3

    Kad ir koks tepaliukas butu, vistiek tiksliai nezinosi ar jis padeda, nes maziuko reiketu klausti tokio dalyko :)) o jie nesako... Mes tokio nenaudojom, nes Dentinox daktariuko buvo pareklamuotas, bet nemanau, kad labai jau padejo.

    Agne

  2. 2

    Nieko apie toki nezinau zinau tik kamitand ir dentinoksa juos ir naudoju.

    mamyciuke

  3. 2

    Pirmą kartą apie tokius girdžiu. Žinau Kamistad ir Dentinox. Pasižiūrėjus internete jų kainas, tai Pansoral kainuoja apie 20 Lt, kamistad - 11 Lt, o Dentinox apie 17 Lt. Kartais lemia ir kaina, bet apie kokybę negaliu nieko pasakyti.

    elegancija

  4. 1

    norejau toki pirkti,bet musu vaistineje jo neturejo,tai pirkau kamistad...

    daina

  5. 1

    mes jį naudojam, tačiau nemanau, kad jis padeda manajam, nusilaižo ir vėl zyzia, todėl papildomai tepam 2-3 kartu dentinoxu, po kurio vaikutis aprimsta

    Anonimas

  6. 0

    nusipirkau si tepaliuka, bet tik paskui viduje esanciame lapelyje perskaiciau sudeti, kurioje pasirodo yra parabenu :( kurie, kaip zinome yra kenksmingi, lb keista, kad ju deda i kudikiams skirtus tepaliukus, lb nusivyliau tuo, ypac vaistininke, kuri igrudo man ji..pries tai naudojome kamistad, visai patiko...p.s. lietuviskoje sudetyje nieko apie parabenus neuzsimena, tik apie augalinius ekstraktus....pameginau pati pasitepti, tai kamistad daug labiau saldo :)

    Anonimas