• 10ats.

    Vaikui 2,3men problema su pietu miegu, niekaip nenori gultis miegoti butent kai i lova reikia gultys,tik imanoma paguldyti kai pasiulai vezimelyje miegot, tada eina miegot ir uzmiega(tada pernesu i lova). Senele sako neleist vaikui uzmygt vezimelyje,jau dydele nereikia tu vezymu, jei neeina i lova miegot isvis jau nemygdyti pietu miego.Ar ne per mazas vaikas 2,3men buti be pietu miego?

    Mano manymu tegu vaikas ir vezymeli uzmiega, bet svarbu ,kad pamiegotu pietu miego...o vat su senele (mano mama) barames, kad per didele i vezymely, bet i lova niekaip vaikas nesigula , buna didziule isterika ir per verksma tuo labiau neeina miego, o taip vezymelis kaip raminamieji pas ja, atsiseda ir nusiramina, uzmiega.

    Juljana2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    o tiesa, jei vaikas laisvai isbuna be kaprizu tada vadinasi jamuztenka tik nakties miego, o va pas mus to nera..

    tikmama

  2. 1

    tokio amziaus vaikui vezimelio jau tikrai nebereikia, mano berniukui 3 metai su puse kartais su pykciais bet miegoti pietu miegelio. kadangi pats savo kambary turi, tai pakloju pleduka, langa uzddengiu ir iseinu is kamb. dar lovoj pazaidzia bent 10 min, ir tada uzmiega ir patikekit ismiega apie 3 valandas. 13:00 guldau visada, o ryte keliasi 07:00 gulasi vakare apie 21:00 visada + - buna pusvalandis. patarimas butu truputi griestumo. pvz pas mus jei nepamiega pietu miegelio tada jau apie 17val, buna labai irzlus, nepatenkintas, gincytis del visko pradeda, tad mums miegelio reikia.

    tikmama

  3. 1

    jeigu vaikas gali isbut visa diena be pietu miego tada taip

    Raimonda20

  4. 1

    Tikrai ne,kiekvienas vaikas savotiškas ir čiaa tik jūs galite atsakyti į šį klausimą pati.Jei vaikas norės miegelio,tai pakritęs bile kur užsnūs.Paprasčiausiai,jei pietukų neina miegot,tada vakare anksčiau gulti eis.

    pavasarinuke

  5. 1

    musu nuo 2m nemiega pietu, bet nieko negalejom padaryti, gal paveldejo, nes ir as neuzmiegu dienos metu, bet jam uztenka nakties miego, jis ismiega 10-12h visada, buna zvalus, auga sveikas, nes per jega guldydami tik stresuosite vaika

    vinipukas

  6. 1

    mums 1,11m ir jei nori miego miega jei nori nemiega. neverciu per prievarta.

    Anonimas

  7. 1

    Mano mazajai dabar 2 metai ir 6 men tai ji jau kokia savaite laiko nemiega pietuku,tik paguli ir viskas. Aisku butu labai gerai kad miegotu bet yra kaip yra,cia nuo vaiko prilauso kada jis jau nemiegos pietuku.Nes manoji nemiegojus iki vakaro buna zvali.

    Panther

  8. 1

    tegu miega maziukas vezimeli, dar spes priprast prie kitos lovos

    Renatuke333

  9. 1

    Manoji nuo 2-ju metu jau nemiega pietu miego ir neguldau,buna kai tikrai nori,pati nueina ir atsigula.

    Jolka123

  10. 1

    Problema su miegu budavo ir mums.Bet be asaru,dukdavo baisiausiai ir ne iki miegu budavo,tai as ir nemigdydavau tada jos.

    grirute