• 4ats.

    Labas vakaras mamytės, gal kuri bandėt tokį treniruoklį (nuoroda viduje), kokie atsiliepimai? norėčiu nusipirkti, bet bijau apsirikti. :)

    http://www.liveactive.lt/treniruokliai/streamline_swing_stepper.html

    xeditukasxSportas ir dietosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    turėjau panašų, rezultatų tikrai davė :)

    samsung1992

  2. 1

    apie pati treniruokli :) nes butu neprosali pora kg numesti :D

    xeditukasx

  3. 1

    turiu toki, jus del firmos klausiate? mano net nezinau kokia firma, bet pats treniruolis, tai juk pagrindinis treniruokliu salese, su juo arba dviraciu, arba ejimo takeliu darom apsilima 15 ir ilgiau min. Kaloriju sudeginsit nemazai

    vinipukas

  4. 0

    Priklauso kiek norite numesti:).Sis treniruoklis buvo pati pradzia sporto,po gimdymo.Ir tik todel,kad neturejau galimybes istrukti is namu,kai kudikelis buvo mazas,o numesti reikejo nemazai...Tad turejau pradeti nuo kazko.Siaip nieko ypatingo...Svarbu kiek valios turite.Man geriausia iseitis,kiek isitikinau-visgi rasti laiko istrukti i sporto sale.Kita aplinka,ne namu sienos rezultatu duodavo geresniu.Be to,saleje yra ivairiu skirtingu treniruokliu.Tad daugiau motyvacijos ilgiau sportuoti,kai gali keisti viena treniruokli kitu.Ne taip greitai nusibosta :).O namie..na ka,gal is pradziu bus uzsidegimas..,o paskui,ziurek,tai ana reik namie nuveikti,tai dar kazka,o be to,na tikrai kiek igrista vis tuos pacius mindymus atlikineti,tuos pacius judesius daryti...Bent jau man taip buvo :).Gal kazkiek padedavo ausinukai su aktyvesne muzika :).Tai tiek.

    geguziukas