• 8ats.

    Ar tikite akmenų galia? Ar nešiojant kažkokį papuošalą su spec. akmenėliu (pvz agatu, lazuritu, citrinu ir t.t.) jautėte kokį nors to akmenėlio poveikį?

    http://wioleta.puslapiai.lt/index.php/akmenu-galia.html

    arcitaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3
  2. 2

    Ne, netikiu. Netikiu visokiom tokiom nesamonem.

    liuli_liuli

  3. 1

    Akmenu galia netikiu. Bet buna, kad itin prisirisi prie kazkokio papuosalo, uz tai net pradedu tiketi jo galiom.

    Imbiere

  4. 1

    Manau,kad tikra akmeni yra brangu isigyt,o tie paprasti menkaverciai ir be gyvybes.

    grirute

  5. 1

    na neteko tokio tureti, bet jei zmogus tiki tai ir atrodys kad saugo ar pan.

    Renatuke333

  6. 1

    as tai nei naudoju nei tikiu.

    tikmama

  7. 1

    Ne,bet paauglystėje turėjau paprastą bet man mielą sidabrinį pakabutį,be jokio akmenuko. Ir jaučiau ,kad jis neša laimę man. Tad manau jei tiki,ir ttai tave jis kažkuo traukia,jautiesi su juo geriau,tai ir yra amuletas tikrasis. Nebūttinai turi būti kažkas tam tikro,kuris būtent kažką tau duoda. Nes tai gali tau nė neduoti. Kažkada mėginau nešioti ar ką ten tokį,kuris neša laimę,pinigus,keliones. Metų metus išnešiojau net užmiršt spėjau,nes pavargau juo tikėti,ir jokios naudos

    Anonimas

  8. 1

    Tikiu, turiu pasigaminusi sau pagal zodiako zenklą pakabuką su ametisto akmeniu,užsidedu tada kai žinau kad bus jaudulio,ar einant į kokį pokalbį dėl darbo.Ar poveikį jaučiu? nežinau,tikriausiai kad ne,stebuklų tikrai nepadarė,bat man svarbiausiai yra tikėjimas ir pats procesas kai užsidedi papuošalą su ta mintimi kad viskas bus gerai,malonu jausti kad kažkas saugo,o ar ištikro saugo...nežinau :)

    pinakolada