• 19ats.

    Mamos, auginancios mergaites, kokie jausmai apima, kai nepilnamei leidziama i tevu namus nakciai parsivest vaikina?

    Kaimynes dukra tik 9 klaseje, ir jau nuo vasaros turi drauga kuris atvyksta vakare, o ryte ja dar i mokykla nuveza..

    gertrudaVaikų ugdymasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    o.. mamuliuk, negasdink maniske jau sestoke..gerai, kad ji tarp muzikos mokyklos, sokio pamoku ir karate turi tik viena sekmadieni laisva kuri su savo tevu praleidzia.. tad jei kada.. bet vistiek labai gaila butu jeigu taip gyvenima susigadintu..

    gertruda

  2. 4

    nieko negaliu sakyti,nes maniske dar tik 2troke:)))bet niekados nesakyk niekados:) ir nepersokes griovio- nesakyk, op:)))) todel nesistebiu tokiais dalykais, ir nesmerkiu:)))draugiu ne viena buvo kuri nuo 15metu gyveno, kartu su draugu, tevai nepriestaravo, paskui susituoke, ir vaikucius pasigimde, ir dabar dar gyvena;))) taigi amzius nerodiklis:))))

    ievutek

  3. 3
  4. 3

    Oi manau biski gerokai per anksti, nebent tea tevai tokie nerimti.
    As ir zinau toi atveji kai lankiau mokykla buvau vienuoliktoje klaseje turejau klasioke jai tada buvi septiniolika tai pas ja gyveno jos vaikinas o ji tai su tevais gyvena ir ja veziojo ir pasiminejo is mkyklos. Vaje kaip ji pries mus maivesi. Bet ta seiminele yra pagerinta, na nemanau kad normaliose seimose taip leidziama daryti. JUk devintaklasedar vaikas. Ka ji gali galvoti apie gyvenima tegu dziaugesu vaukyste kol gali va tuoj leliu uzsikraus ir viskas gyvenimas jau iaskus.

    mamyciuke

  5. 3

    Na as neauginu mergaites,bet kaip mama mane augino..,tai man sis atvejis kazkas nerealaus.Jokiu budu sito man mama neleido.Kiek atsimenu,man buvo ar 18metu,kai pirmakart ismiegojau draugo tevu namuose,nes pas mane namie nebuvo jokiu sansu,pilnamete as,ar nepilnamete.Tai ir tai kai as likdavau nakvoti pas drauga,miegodavom atskirose lovose :)),anksti rytais jo mama,pries darba pastoviai atrasdavo priezasti,del ko uzsukti trumpam i musu kambari :).

    geguziukas

  6. 3

    Siaubas. Ar ne per anksti? Vienok, jei neleisi ateiti vaikinui , tai mergaite pati ieskos budu iseiti.... Zinoma, neramu.
    Ka masto mergaites tevai? :(

    Linute39

  7. 2

    na nezinau nezinau...draugauti leisciau bet nakvoti manau tikrai ne,juolab savuose namuose...pati su savo vyru susipazinau labai anksti bet minties vestis nakciai pas save tikrai minciu neturejau :(((ar ne per anksti guldyti vaikiuka su vaikinu? juk dar pati jaunyste!!!manau reiketu mamai tada ir susirupinti merginos apsauga,visgi kartu buna daznai balandeliai...as jausciausi nesaugi sioje situacijoje tiek del saves tiek del savo dukrytes..

    Pearl

  8. 2

    Na, mano mama i tokius dalykus nelabai kreipe demesio, nes daug gere, bet del vaizdo drausdavo visokius pasilakstymus naktimis ir t.t., o ir as pati tokio amziaus ne nepagalvojau savo simpatijai pasiulyt pas mane nakvot, minties net tokios nebuvo, tai ir nezinau, ka mama butu pasakiusi. Buvo pirmoji meile tik keleta kartu uzejes kavos i virtuve atsigerti, o buvo keletas ne simpatiju, o tiesiog draugu, kurie pora kartu pas mane nakvojo, tai mama supratingai isejo pas savo kavalieriu miegot, nes zinojo, kad dukra ne durna, o cia tik siaip draugai. As auginu sunu vieno kambario bute, tai paaugusiam pas mus jam bus be sansu mergaites vedziotis :)))

    Agne

  9. 2

    na ir auginu berniuka.bet dukrai tai tikrai neleisciau taip anksti draugo parsivesti namo.nors negali zinoti kaip ten bus ateiti.bet pvz mano tevai mane labai griestai mane buvo prispaude ir kad draugas butu pas mane nakvojes tai negalejo buti kalbos.todel retkarceis eidavau nakvoti pas drauga.o pirma karta pas mane nakvojo draugs o dabar mano vyras kai man buvo beveik 20 metu.

    LINOS

  10. 2

    Draugaut leisciau na bet i namus vestis vaikina miegot manau per anksti. Neleisciau.

    austeja0809