• 12ats.

    patarkit, mamytes, ka daryti? dukrytei greit bus metai, o ji jau geras pusmetis kiekviena nakti keliasi nuo 5 iki 10 kartu, nusiramina tik valgydama misinuka, soskes nebeima jau seniai. Kaip manot ar ji keliasi del alkio, del iprocio ar keliasi, nes yra nerami ir tiesiog nusiramina tik bevalgydama? Jau atrodo greit isprotesiu nuo tokiu naktu.. gal kam panasiai buvo? gal keitet mityba, iprocius ar kazkaip kitaip sprendet tokia problema?

    dntbnt1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    o diena ar daug miega, gal sumaise diena su naktimi, arba pabunda is skausmo dantuku dygimas arba skrandukas skauda,

    Renatuke333

  2. 1

    Mano dukryte naktimis daznai prabunda, kai dantukai kamuoja, arba nori valgyti, nes diena buna maziau pavalgiusi, bet as maitinu MP.jai jau du su truputeliu ir vis dar keliasi ivairiai, kartais viena karta, kartais 4 kokius.

    Lauryytte

  3. 1

    Pas mane irgi kelinedavosi daug kartu, db daugiau kaip 2 metukai ir vis dar neismiega nakti nesikelinedama. Gali buti kad dantukai,pasiziurek ar nepatine dantenos. Gali buti kad valgyti nori,ar susapnuoja ka nors.Gali pabandyti kokiu raminamu vaistuku duoti,gal pades.

    Panther

  4. 1

    Manajai taip pat beveik metai. Mes naktiniu maitinimu skaiciu sumazinome kai pradejome pries miega kose,o ne misinuka valgyti, karts nuo kart pasiulome vandenuko, prabudus paglostome ir pamyluojame. Dabar valgo po 1-2 kartus, taip pat darau liesesni misinuka nakti antram kartui,.

    Mistikute

  5. 1

    Is kur "oziai" pas kudikius?

    grirute

  6. 1

    Mano dukryte irgi daznai keldavosi,kol maitinau MP,poto kai nutraukiau MP,tos problemos baigesi.Siulyciau duot vandenuka vietoj misinuko.

    grirute

  7. 1

    Na mums greit du, bet keliasi nakti daznai. Ir nesuprantu kas vyksta, bet manau pas mus dar dantukai ne visi isdyge tai jam gal skaudena, gal ir jums tas pats. Kartais buna kad pilveli suskausta, nes steni bet pirdukas neiseina. Arba buna maniskiam rankyte nutirpus, tai ojojoj kaip viduri nakties uzverkia.

    mari25

  8. 1

    Nes pati nemaitini tokia to priezastis mieloji

    Anonimas

  9. 1

    Gal sotesnis maistas gelbėtų vaikui dienos metu,dažniau,ar ilgiau pabūti lauke,gryname ore.

    Anonimas

  10. 1

    ir skauda tai tik nakti taip iseina, nes diena ji linksma, labai aktyvi mergaite buna, be jokiu oziuku, nebent pries pietu miegeli

    dntbnt