Atsakymai

  1. 2

    Vilniuje, kai atvaziavau is Gimdymo namu, na tai buvo pries 5 metus:)) tai lanke kas savaite iki menesio, o poto kas menesi reikejo vezti i poliklinika. Kadangi musu ambulatorija buvo 2 min kelio nuo namu tai sunkumu nesukele. Ir seselem vazinet ar eit toli neprireike

    liuli_liuli

  2. 1

    mes tai pranesem, nes jei butume nepasake, tai nieks ir nevaziuotu, po savaites atejo

    vinipukas

  3. 1

    pas mus,kai paskambinom ir pranesem apie naujagimi, ta pacia diena atvaziavo ir lanko kiekviena savaite kol sukaks vaikui menuo. siaip gimdymo namuose sake kad per savaite turetu atvaziuot nuo pranesimo

    busimamama2

  4. 1

    Pas mus iprastai (Vilniuje) apsilanko, jau pirma savaite po gimimo.Paskambini i norima poliklinika,ir pranesi pasirinktai seimos gyditojai,ar pediatrei apie vaiko gimima ,tuo paciu ir sutari kada atvyks apziureti.
    O toliau,tai jau pati kas menesi vezi vaikuti pas gyd. profilaktinei prieziurai,bei skiepukams. Daugiau vizitu gyditojos i namus ir nepriklauso, jei vaikutis sveikas.

    Anonimas

  5. 0

    sesute apsilanke jau pacia pirma diena kai pranesiau apie naujagimi. ateidavo karta i savaite visa menesi. o gydytoja pirmam vizitui irgi atejo pirmom dienom kai tik grizom is ligonines.

    arcita

  6. 0

    atvyko po keliu dienu nuo gryzimo, lankesi tik viena karta, nes viskas sekesi gerai mums:) dave asmenini numeri jei kiltu klausimu.

    aj15

  7. 0

    Po menesio,atvaziuoja paziureti ar viskas gerai.

    Panther