Atsakymai

  1. 2

    Pas mane tas pats. Gydytoja mano, kad ryte jis tiesiog vangesnis, o po to jau aktyvesnis po pietu. Viskas gerais. Svarbu, kad po pietu jaustumet

    Laimute86

  2. 2

    kaip tas reti? kiek rite suskaiciuojat vaiko judesiuku ? kokie budavo pries tai judesiai? normalu tikrai nera reikia rodytis savo gydytojai, cia ne juokai yra vaikas tikrai negali judeti labai mazai nu nebent visa nestuma jisai juda labai mazai, aisku gerai kad juda isvis, butinai pasirodyk gydytojai. Tau gali prireikti atlikti nestresinį testą arba vaisiaus biofizinio profilio įvertinimą. o ar gerai cia ar ne tik tegali atsakyti gydytojas, pvz mano judedavo tiek kad net atsigulus ant sono suskaiciuodavau iki 30-50 judesiuku :) i taip visa nestuma.

    Anonimas

  3. 0

    Kai toks laikas tai vaisiui pilvelyje nebera lengva judėti ir tie judesiukai nebebus tokie aktyvus.Pas savo ginekologa juk keliauji,tai ir pasikonsultuok su ja.Siaip tai nemanau kad cia tau kazkas negero,vis gi vaikutis juda.

    pavasarinuke

  4. 0

    Jei neramu ar pan tai nueik pas savo gydytoja,jei man kas rupedavo tai as ir pasisikambindavau.

    Panther

  5. 0

    Labas renaciuk ,man irgi taip budavo taip pat labai pergyvenau bet man ginekologe sake cia normalu,del sventos ramybes nueik paciai bus ramiau kaip ta patvirtint gydytoja o ne mamytes:)

    RadvileZ