• 7ats.

    Kaip manote kodel nebaudziamos mamos kurios palieka vaikus likimo valiai ir jais nesirupina?

    na vieni vaikai gal ir sugeba savarankiskai gyvent nuo 15 metu (drauge taip gyveno nes jos mama dirbo uzsienyje), bet dauguma tampa kaip Dembaviske Emilija narkomanu auka. o visuomenei tai irgi pavojina. Siestadieni su vyru ejome pas jo drauga svest gimtadienio, masinos neememe, nes prie daugiabusio nera kur parkint o nuo musu tik koks 500m, buvo apie 1:30, keturi paaugliia 14-16, prikibo prasyt pinigu, na vyras vienam rankas uzlauze, kitam i nosi dave tai pabego, bet pagalvojau o jeigu as buciau ejus viena??/ Kitose salyse tevai kuriu nepilnameciai vaikai nesimoka, nedirba ir slaistosi gatvemis po 22 valandos yra baudziami, o pas mus jie tampa narkotiku auka ir visuomenes siaubu.

    vejunePolitikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    jolka123, tiems turtinguju tevu vaikams truksta demesio , daznai tai buna patys tevai arogantiski, n ejautrus, smerkiantys visus is eiles, nes tik jie faini ir grazus, vaikai nuo mazumes mato kaip mama juokiasi su draugemis is kokios vargseles, kad va ta kokia driske. Tokios mamos dukryte nuejusi i mokykla saipysis ir engs visus biednesnius, tik dar ziauriau, nes vaikai atviresni, dar izulesni. Na zodziu, taip jau yra.

    Anonimas

  2. 3

    VINIPUKAS: nu nesakykit,bet kokiu tevu vaikai,ar jie auklejo gerai ar blogai vaikai buna visokie.Kaip buna,kad turtingu,mylinciu zmoniu vaikai tampa narkomanais,zudykais,plesikais.Cia jau nuo vaiko priklauso su kokia kompanija susides,tevai net gali nezinoti su kuo jis,nes daleiskim pasakys,pas drauga nakvosiu,nu neskambines manau tevai nakti isitikint ar tikrai nakvoja,visokiu yra dabar.
    Ir baudzia ir dar kaip baudzia tokius tevus,pas kuriuos tiesiog suristi rankos,jie negali nieko padaryti,o auklejo tikrai gerai.

    Jolka123

  3. 3

    ir tokiu dauges, nes dideja bedarbyste, zmones neisgyvena, todel degraduoja arba auga seimose kur pinigai labiau vertinami uz zmogiskuma, o jolka123 nepagalvojot , kodel tie vaikai tokie? zinoma kad tai tevu veidrodis, normaliu tevu vaikai taip nedaro, tu chuliganu tevai nesugeba aukleti dorais pilieciais, nes patys nezino kas yra kultura ir sazine, tai ko noreti is tokiu, as net nuo maziuku esu jau nukentejusi, gal butu net uzmuse vaiko akivaizdoje, nes mete nemaza akmeni , kuris skrido beveik i galva, o vaiku mama mate ir net nesubare vaiko, daug galiu prirasyti atveju , kurie kelia siurpa, tai ko noreti is paaugliu? juk jie auga nezinodami vertybiu, dabar net pradinuku klasese musasi, o jei atsiranda koks vienas klaseje nesimusantis, tai is jo saiposi...

    vinipukas

  4. 3

    O kodel galvojat,kad pas mus nebaudziami? Tiesiog yra tokiu vaiku,kuriems yra atsiprasans nusisvilpt ant tevu ir jie kaip valkiojosi,taip ir valkiojasi naktimis,o ka tevam daryti,prie radiatoriaus su antrankiais prisegti!? Ar begioti nakti per kiemus,ieskoti!?
    Anksciau ar veliau tokie atsidure ten kur reikia,t.y kaleime.

    Jolka123

  5. 2

    Baudzia ir tevus ir vaikus,bet tik tada,kai pagauna.O baust reikia ne tik mamas,bet ir tevus.Daug priklauso nuo draugu.Paauglystej nevisi tevu klauso,tai ir atsitinka visokiausiu kuriozu.

    grirute

  6. 2

    jau geriau butu abortus tos moterys pasidariusios negu pagimdo siek tiek paaugina ir i gatve ta vaika, gi paauglio niekam nereikia dirbt per jaunas, mokytis nera is ko, ivaikint aisku niekas neivaikins..tad ir tampa chuliganais, narkomanais, prostitute... .

    villllija

  7. 2

    jolakaciene, suprantu tu daugiau kalbi apie naujagymius, bet palikti naujagymiai paprastai atranda kita seima, o palikti paaugliai jau tampa niekam nereikalingi, tad tokios mamos kuriu vaikai po 23-24 valandos slaistosi gatvemis turetu buti baudziamos administracine ismoka.. tokia mano nuomone

    vejune