Atsakymai

  1. 1

    Vonele turejau paprasta be stovo.Taciau ja pasinaudojau vos kelis kartus. pasirode zaidimo daugiau nei naudos. vaikelislabai klyke...
    Tad daugiau maudziau tik pati drauge isilipdama i dusa,ir laikydama dukryte ant rankuciu,ar keliuku po svelnia duso srove.
    maudynes taip visada baigdavosi abiem su gera nuotaika.. o kai jau sedejo savarankiskai, maudesi ir pliuskenosi zaizdama dideleje vonioje,be jokios baimes.

    Anonimas

  2. 1

    Turėjau paprastą vonelę be stovo, maudėm kas 3 dienas maždaug. Po dviejų mėnesių pradėjom maudyti į didelėje vonioje.

    Lauryytte

  3. 1

    Pas mane stovas buvo atskirai,bent man labai praverte,buvo daug patogiau. O maudydavau kas 2diena,o vasara ir kiekviena,nes mazaja paberdavo nuo prakaito.

    Panther

  4. 1

    patarčiau pirkti stovelį atskirai,nes jis reikalingas iki tam tikro men,o jei vonelė su stoveliu tai jo nebeišimsi.Aš turėjau paprastą vonelę bet stovelį isidėdavau atskirai,kai išmoko sedėti stovelio nebereikėjo :)

    pinakolada

  5. 1

    Maudziau kas 2-3 dienos, pirkau vonele su stovu, kadangi turiu problemu su nugara ir buciau negalejusi susilenkus buti, bet neilgai joje maudesi, nes tada pirkau maudyniu zieda, o dabar puikiai issimaudom vonioje be jokiu voneliu :)

    Mistikute

  6. 0

    mes turim paprasta bet kiek didesne, tai ja i vone idedu maziui metai ir menuo o dickiui 3 su puse metu tai maziu kai maudom leidziam ir dickiui vonelej pamirkti, o taip tai duse maudom dicki. na dar truputi panaudosim ir gerai. as su stovu nepirkau todel, kad zinau kai vaikas pradeda stotis, neduog Diev kazkur nusisukciau ir kaip kristu is tos voneles. juk stovas aukstesnis nei vonia. as tik uz paprasta vonele.

    tikmama

  7. 0

    turejau paprasta vonele ir turejau manieza tai ant jo uzsidedau vonele ir maudydavau bet tik iki 5 men veliau jau vonioje

    villllija

  8. 0

    Turejome paprastą vonelę į kurią dėdavosi toks gultukas vaikui,tad vaiko nereikėdavo laikyti visą maudymosi laiką.Prausdavosi kas 2dienas.

    pavasarinuke

  9. 0

    Turejom paprasta vonele, kai grizom is ligonines ir maudem. O maudydavom kas antra, trecia diena.

    Anonimas