Atsakymai

  1. 2

    as ir siulyciau kraujo tyrima darytis, ten viskas matosi.

    Laimute86

  2. 1

    pasitikrink krauja, pasakys kokiu truksta, gal gelezies ar kitu, nors as tai jokiu negeriau, valgiau sveika maista, vaistu ir kitu chemikalu nevartojau

    vinipukas

  3. 1

    pries planuojant pastoti,geriausia profilaktiskai pilnai pasitikrinti sveikata,pasidaryt kraujo tyrimus.Isitkint ar neperzemas hemoglobinas.jei su sveikata viska ciki,tai jokiu pildomai vitaminu,ju kompleksu ar maisto papildu vartot nereikia.Uztenka naturaliu vaisiu,kuo ivairesniu darzoviu. Ir negert jokiu gazuotu,energetiniu,alkogoliniu gerimu.nevalgyt pusfabrikaciu, negert parduotuvese parduodamu is koncentratu gamintu sulciu. O jei jau ko prireiks vartot,tai geriausi patarejai tavo gyditojai.

    Anonimas

  4. 1

    mano manymu nera butina gert kazkokius vitaminus,jei organizmas gauna pakankamai vitaminu

    Anonimas

  5. 0

    Na taip sutinku su jusu nuomonemis,bet va krauja pilna dariausi ir atsakymas buvau cia viskas su tavim gerai kraujas geras ir pns. Kazkaip neitiketina kai sveikata prasta o kraujas itin geras :D tai va ir idomu ka labiausiais reiketu naudoti.

    maze

  6. 0

    as pati nieko negeriau pries pastojant, ir vaikai sveiki grazus gime, taciau jums siuo atveju tik ginekologe patarti gali, jus apziurejusi.

    tikmama

  7. 0
  8. 0

    Nevalgykit be reikalo tų vitaminų sintetinių,paskui vaikuciai ir būna alergiški visokiam maistui.

    pavasarinuke