as vsada mainmuoju su grietine ir majonezu, prieskonu dedu visokiausiu pagal skoni:)jeigu pritrukstu vistienos prieskoniu tai dedu ir kitokiai mesytei skirtu prieskoniu...bet visada gaunasi labai skaniai marinuoti kepsneliai:)
paimu vištienos krūtinėlę ar filę, ją smulkiai supjaustau, tada beriu prieskonius, 2 šaukštus valgomus krakmolo, 2 valg š- majonezo, 2 kiaušinius, česnako ir viską išmaišau.palieku stovėt keliom valandom, o dar geriau kept tik kitą dieną:)
kepame kaip blynelius, į keptuve dedu su šaukštu:)
majonezo, kiaušinių ir krakmolo proporcijos didėja priklausomai nuo mėsos kiekio;)))
tokiu pat marinatu skanu užpilt kiaulienos karbonadus.tada tiesiog padarau tą plakinį iš kiaušinių, krakmolo, majonezo, priesokių ir česnako- viską išplaku iki vientisos masės ir tada į puodą su tuo marinatu kloju išmuštą karbonadą ir užpilu tuo plakiniu, vėl karbonadas- ir vėl užpilu, taip susluoksniuoju ir palieku parai šaldytuve.Labai patogu, pareini namo iš šaldytuvo išsitrauki karbonadukus, pasikepi kiek reikia o kiti gali stovėti ir toliau marinuotis;)))) mėsytė tiesiog burnoje tirpsta;))))))
as vsada mainmuoju su grietine ir majonezu, prieskonu dedu visokiausiu pagal skoni:)jeigu pritrukstu vistienos prieskoniu tai dedu ir kitokiai mesytei skirtu prieskoniu...bet visada gaunasi labai skaniai marinuoti kepsneliai:)
ma t ai albai patinka vistiena marinuoti su sojos padazu,jis buna grybu skonio ir paprastas-vorcesterio.tada vistiena buna labai minksta ir sultinga.O siaip tai jei neturiu,tai su cesnaku ,pipirais ir druska,pabarstau vistienos prieskoniu,ispaudziu citrinos ir labai nedaug cukraus
reikia vistienos file,supjaustau ilgomis juostelemis,ismusu,apibarstau vistienos prieskoniais,pipiriukais,druskyte ir palaikau truputeli...Po to i atskira inda susitarkuoju suri-fermentini,kitame inde isplaku kiausinius,tuomet imu po viena vistienos juostele ir pamirkau kiausinio plakinyje,po to pavolioju sutarkuotame suryje ir kepu,valgome su pomidoru padazu arba su majonezu............:)))P.S.arba su bulviu kose arba su virtais ryziais
Ačiu visoms. tau pupa34 uz issamu aprasyma esu dekinga
mes tai labiausiai megstam vistienos kumpelius. Juos apibarstau druskyte, kmynais, istrinu majonezu. Taip palaikau iki 4 val. Po to rankoveje kepu. Ir sultinga, ir skanu.
mes marinato neturim :)) paprasciausiai, vyras supjauso, plonais gabaliukais, ismusa, tada kepam, o kai iskepa uztepam majonezu ir uzbarstom surio, ir tada pasyldom, kad suris issilydytu:))) arba dar uzdedam grybuku su maisytus su preiskoniais ir majonezu ir tada surio vel pabarstom, irgi labai skanu:))))))
Skaniausiai yra istepti majonezu ir apibarstyti kmynais.
as nieko ypatingo nemarinuoju,tik pavolioju dziuveseliuose ir pakepu
as darau taip :
vistienos krutinele ar file , ismusi , apie 10-15 min pamarinuoju vistienos prieskoniai , po to pavolioju i isplakta kiausini , dar i dziuveselius ir kepu keptuveje ant aliejaus.