Atsakymai

  1. 3

    aš darau taip:
    paimu vištienos krūtinėlę ar filę, ją smulkiai supjaustau, tada beriu prieskonius, 2 šaukštus valgomus krakmolo, 2 valg š- majonezo, 2 kiaušinius, česnako ir viską išmaišau.palieku stovėt keliom valandom, o dar geriau kept tik kitą dieną:)
    kepame kaip blynelius, į keptuve dedu su šaukštu:)
    majonezo, kiaušinių ir krakmolo proporcijos didėja priklausomai nuo mėsos kiekio;)))
    tokiu pat marinatu skanu užpilt kiaulienos karbonadus.tada tiesiog padarau tą plakinį iš kiaušinių, krakmolo, majonezo, priesokių ir česnako- viską išplaku iki vientisos masės ir tada į puodą su tuo marinatu kloju išmuštą karbonadą ir užpilu tuo plakiniu, vėl karbonadas- ir vėl užpilu, taip susluoksniuoju ir palieku parai šaldytuve.Labai patogu, pareini namo iš šaldytuvo išsitrauki karbonadukus, pasikepi kiek reikia o kiti gali stovėti ir toliau marinuotis;)))) mėsytė tiesiog burnoje tirpsta;))))))

    pupa34

  2. 3

    as vsada mainmuoju su grietine ir majonezu, prieskonu dedu visokiausiu pagal skoni:)jeigu pritrukstu vistienos prieskoniu tai dedu ir kitokiai mesytei skirtu prieskoniu...bet visada gaunasi labai skaniai marinuoti kepsneliai:)

    Doviliuke

  3. 3

    ma t ai albai patinka vistiena marinuoti su sojos padazu,jis buna grybu skonio ir paprastas-vorcesterio.tada vistiena buna labai minksta ir sultinga.O siaip tai jei neturiu,tai su cesnaku ,pipirais ir druska,pabarstau vistienos prieskoniu,ispaudziu citrinos ir labai nedaug cukraus

    Aureluze

  4. 2

    reikia vistienos file,supjaustau ilgomis juostelemis,ismusu,apibarstau vistienos prieskoniais,pipiriukais,druskyte ir palaikau truputeli...Po to i atskira inda susitarkuoju suri-fermentini,kitame inde isplaku kiausinius,tuomet imu po viena vistienos juostele ir pamirkau kiausinio plakinyje,po to pavolioju sutarkuotame suryje ir kepu,valgome su pomidoru padazu arba su majonezu............:)))P.S.arba su bulviu kose arba su virtais ryziais

    Indruleeeee

  5. 2

    Ačiu visoms. tau pupa34 uz issamu aprasyma esu dekinga

    mamyciuke

  6. 2

    mes tai labiausiai megstam vistienos kumpelius. Juos apibarstau druskyte, kmynais, istrinu majonezu. Taip palaikau iki 4 val. Po to rankoveje kepu. Ir sultinga, ir skanu.

    jurc

  7. 2

    mes marinato neturim :)) paprasciausiai, vyras supjauso, plonais gabaliukais, ismusa, tada kepam, o kai iskepa uztepam majonezu ir uzbarstom surio, ir tada pasyldom, kad suris issilydytu:))) arba dar uzdedam grybuku su maisytus su preiskoniais ir majonezu ir tada surio vel pabarstom, irgi labai skanu:))))))

    ievutek

  8. 1

    Skaniausiai yra istepti majonezu ir apibarstyti kmynais.

    Imbiere

  9. 1

    as nieko ypatingo nemarinuoju,tik pavolioju dziuveseliuose ir pakepu

    ruta26

  10. 1

    as darau taip :
    vistienos krutinele ar file , ismusi , apie 10-15 min pamarinuoju vistienos prieskoniai , po to pavolioju i isplakta kiausini , dar i dziuveselius ir kepu keptuveje ant aliejaus.

    Mazute