• 9ats.

    Mes norim vaiko, bet mum nesigauna nekaip. Kas zino, kodel taip gali buti?

    Labas vakaras. Mes norim vaiko, bet mum nesigauna nekaip. Kas zino kodel taip gali buti? Man du menesius yra negausios menesines. Ir as nezinau ka tai reiskia. Nestumo testa dariau, bet jis neigimas.

    Santa1993Nėštumo planavimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    visada poroms nesigauna,kai to labai nori,,bet jei taip tesis ilgai.siulau apsilankyti pas gydytoja

    nade

  2. 1

    pabandykit vartoti foline rugsty kelis menesius - gali padeti. taciau nera ko nerimauti, poros ir metus laiko planuoja ir nesigauna - atsipalaiduokit, nedarykit nieko mechaniskai. jei ir toliau nesigaus aisku protingiausia apsilankyt pas daktarus

    busimamama2

  3. 1

    Nueikit pas gyd. ir viskas bus aisku.

    Yuki

  4. 1

    viskas veikia ir stresas, ir itampa, dazniausiai zmones isvyke pailseti pastoja, nes pamirsta rupescius, dar esu skaiciusi kad del skydliaukes ligu sunkiau pastoti, priezasciu begales

    vinipukas

  5. 1

    siulyciau issitirt, nelaukt, nezinau kiek jums metu bet va drauge su vyru vis niekaip, ten lyg viska bande, o pasirodo po 5 metu kad tai ne ji o jos vyras tusciais saudo, tad kol pinigeliu prikaupe dirbtiniui, kol viskas jai jau buvo 34, tad pastojo su dvyniais, nestumas sunkus vienas berniukas mire kitas isgyveno deja gimes 29 savaite tad atsilieka jo raida, gydytojai bare ko lauket vistiek kitaip nebutu buve tik dirbtinis, o kol jaunesne tol lengvaiu kad ir daugiavaisi nestuma isvaiksto.. tad nelaukit..

    villllija

  6. 1

    tai gal truksta kokiu vitaminu jum ar ka,geriausiai tikrai butu pas gine apsilankyt ir ji patars tiksliau :) sekmes!

    Anonimas

  7. 1

    Siaip nueikit pas daktare issitirkit, gausit jos palaiminima ir kibsit i darbus ramia galva :)

    Anonimas

  8. 0

    Sveika Santa.
    Mes su vyru taip pat planavome vaikeli.Ir kaip tau nesigavo ir nesigavo.....Galvojau , kad truksta vitaminu , gal su vyru kazkas blogai, gal su manimi.Visokios mintys lindo i galva.O blogiausia , kad pries 2 metus man buvo persileidimas , didelis laikas jau buvo.Galvojau , kad nuo to galetu buti taip pat.Apsilankiau pas privacia ginekologe.....Ji man pasake, kad gimda tvarkoje ir gali tureti vaiku....Bet kaip nesigauna tai ir nesigauna toliau...Tada nusprendziau nusiusti vyra pas gydytoja.Jam taip pat pasake , kad jis sveikas.Niekas negalejo nustatyti kodel negalim tureti vaiku.....Praejo 1metai...Vilciu jau nebuvo :(.Ir staiga pasijutau labai niekaip.....Skaudejo pilvo apacia.....Menesines velavo....Nuvaziavus i kovo8 , ten man pasake , kad 5 savaiciu nestumas:) As labai apsidziaugiau...Paklausiau gydytojos, kodel taip mums nesigavo daugiau negu 1metus.Ji atsake, cia viskas susije su gamta.Arba pas motery yra ciklas, kuris turi praeiti...ir pan...Tad nesijaudink ,viskas pas tave bus oky:))Bet geriau apsilankyk pas gydytojus ir tada 100% zinosi :)

    Anonimas

  9. 0