• 7ats.

    Imant nauja telefona is salono (tele2, omintel, bite) issimoketinai, kiek Jusu nuomone, yra normalu moket kas menesi? Iki 30LT?50LT?100LT?

    Ar negaila 2metus moketi tarkim po 100LT? Juk telefonai greit sensta, kas kelis menesius iseina naujasniu ir geresniu modeliu, o ir kainos greit krenta.
    Mastau imti telefona, bet nezinau, labai noreciau Samsung note III,, bet uz ji reiketu moket kas men 100LT, tai kazkaip kaip uz telefona gaila tokiu pinigu, o kitas varianats - per pus pigesnis - LG L9 II. Gal galetumet kazka pakomentuot apie siuos telefonus?

    AdriKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    uz 100 lt tikrai neimciau telefono.visu pirma vien todel, kad daug permokama - kitur telefonai yra pigesni, nei siuose salonuose ir issimokejimo terminas gan ilgas - tirkai nuverteja telefonai per tuos kelerius metus.

    busimamama2

  2. 1
  3. 1

    o po 2metu,tavo telefono modelis jau seniena,atgyvena ji dingsta amziams is vitrinu... tad jei pasigailesi savo pasirinkimu,jo neatsikratysi ir uz vos simtine,nieks nepirks...
    tai cia ne tik pinigu svaistymas, bet dar ir isipareigojimas but ikaitu biznio.

    Anonimas

  4. 1

    protingiausias pasirinkimas niekada nepirkti nieko issimoketinai.
    Pvz: perki telefona issirinkus uz 500Lt, tikra galutine kaina sieks apie 700Lt... busi be abejo "paglostyta" pigia sutartimi.. pokalbiams, ir prirista keliems metams prie tos sutarties... bet ji irgi nemokama nebuna... tad tai tokie gudrus manevrai, kad galutineje 2 metu saskaitoje (ar metu), galesi dziaugtis susiemus uz galvos. Kaip cia taip gavos,kad keli litai siekia tukstantisnes sumas.. tiesiog pramirksejai ,kaip sakoma pagrindinius dalykus,giesmem uzliuliuotus reklamos fintu.
    Netiki? Pirk issimoketinai :)
    Geriau pakentet,dar kuri laika neturint jokio telefono, datet dar 50lt, bet nebut pasodintai ant sutarciu, ir bet kuria akimirka galesi valdyt optimaliausia tau tinkanti varianta,pagal savo poreiki.

    Anonimas

  5. 1

    imkit naujausia, kuris nors siek tiek pralenkia sios dienos poreikius, nenuvertes taip greit

    raima

  6. 1

    kiekvienam pagal poreikius ir kišenę, kaip sakant. Man normalu mokėti būtų iki 30 lt. daugiau sau leisti negalėčiau.

    Lulu

  7. 1