• 7ats.

    Neapsispredziu paiskinkit del ko tureciau imt suns patele, o del ko patina?

    Sestadieni pirksiu suni ir vis dar nezinau kuria lyti ???
    Gelbekit negi pardavejui pasakysiu -Ai nezinau .

    Išanksto dekui :D.

    499Kiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as pvz kai pirkausi suniuka musu jorksyro terjeras tai ikskart zinojau koki pirksiu ir kokio noriu, net nekilo tokie klausimai ar patinas ar kale, tokius dalykus turi iskarto zinoti , cia kiek mamu tiek nuomoniu juk kas antra gali liepti tau patina pirkti nu ir ar pirksi ? o jei nusipirkusi busi nepatenkinta kur tada kaltu ieskosi? priesd perkant augintini jau turi zinoti ar nori, dazniausiai jei normalus pardavejai atsakingi, tai pirma uzduos tikrai klausimu nemazai, kaip rupincies ir viska kita, pvz mes kai pirkom tai musu oj kiek klausinejo :D o yra sake kad ateina tokiu pirkeju kuriems net nebeparduoda pasikalbeje, aisku cia juk ne visi pardavejai taip daro nes kitiems terupi pinigus pasijimti ir viskas, o yra tokiu kurie ziuri labai suniuko geroves, pvz musu sunelio savininkai butent tokie buvo :)

    Anonimas

  2. 1

    pati turiu dvi kalytes ir nesiskundziu, bet abi su savo kaprizais. Bet renkantis suni manyciau reikia to jausmo ,kad cai tavo suo ir jis tau patinka, nesvarbu ar suo ar patele. man jau taip gavos kad abi pateles issirinkau :) klausykites sirdies, kas mieliau

    Andrija

  3. 1

    Kazkada turejau patina,bet buvo vienos bedos su juo. Tik ir ziuredavo as iseis pabegt ir palakstyti kur jam norisi.Jei kada nors turesiu suni tai pirksiu tik kale.O del rujos tai man atrodo yra kazkokios tabletes kad jos nebutu.Istikro niekas uz tave nenuspres. O jei tikrai nezinai tai gal tikrai palauk dar,nepirkt,kad nebutu kad gailesiesi po to.

    Panther

  4. 1

    Na patelems buna menustracijos,jeigu isleisi gali pareiti nebe viena...O patinelis paduks pazais ir grys toks koks isejo...

    Anonimas

  5. 1

    Ziurint, kam jums tas suo reikalingas, pvz kad butu kaip sargas, ar zaidimams, laisvalaikiui labiau.
    Jei reiketu rinktis man, tai rinkciausi kale. Kales man regis yra atsakingesnes seimininko drauges. Jos geresnes saugoti seimininka. Bet tai dar nemazai kas priklauso nuo veisles ir nuo suns auklejimo. Kita vertus kalei reikalinga gal didesne prieziura, nes reik nepamirsti joms buna ruja..

    Imbiere

  6. 1

    pateles piktesnes ir gali atvest suniuku

    raima

  7. 1

    Tai juk vistiek domejaisi ta veisle,skaitei kitu zmoniu atsiliepimus. Esme tokia jei kastruosi tai nebus jokio skirtumo imsi patina ar patele. Nes patinai tada tampa ramesni.

    Panther