• 28ats.

    Kas pasikeicia organizme, kai zmogus meta rukyti?

    Mano vyras mete ir dabar seimoj labai didele itampa. Jis piktas, nervuotas. Viskas negerai. Man reikia taikytis prie jo. Blogai jauciuosi. Negi tai del rukymo stokos? Negaliu patiketi, kad tai tokia stipri priklausomybe... Gal turit komentaru?:)

    BaraniukaVyro sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    ptikek tai tokia didele prikausomybe. Mano mama kai mete rukyti prasidejo problemos su sveikata, viea drauge kaimete rukyti priaugo daug svorio. Jai zmogus stiprei ruke tai kai meta jam kazko truksta buna nervuotas retao katras vel atgal nesigriebe cigaretes. Kaip vienas rukorius yra paskes jau geriau duones neturesiu bet parukyti tai turesiu.
    O dabar tai juk sitokios brangisa tos cigaretes, o nuo rugsejo dar pabrango kaip zminems negaila sitokiu pinigu.

    mamyciuke

  2. 3

    Taip,jei jis buvo užkietėjęs rūkalius,tai labai didelė priklausomybė.Ir žmogus darosi labai piktas,irzlus nes organizmas reikalauja to,prie ko buvo pripratęs l.ilgą laiką.Tas irzlumas ir piktumas ilgainiui turėtų praeiti.Bent jau taip buvo mano pažįstamam.Ir jai tai tavo vyras peržengs-viskas bus gerai.Tikėkis,kad taip ir bus.Man užtenka kaip mano vyras dar vis bando rūkyt mest.Ir kai neturi namie cigarečių,o jam labai norisi ir kovoja su tuo noru eit į parduotuvę.Siaubas tada,geriau nesipainiot jam prieš akis;)Na jis pats supranta,kad tai dėl to ir jai šiurkščiai ką pasako-atsiprašo po to.Labai tikiuosi,kad jam pavyks mest rūkyt.O kokiu būdu taviškis metė?

    Vilmiene

  3. 2

    uzeina nervingumas ir didelis potraukis valgyti

    ruta26

  4. 2
  5. 2

    Taip, girdejau, kad zmogus metes rukyti tampa piktas. Sako, kad galima nuo streso duoti kokia tablete suciulpti ar lasiuku isgerti. Nervine itampa turetu praeiti po 7dienu. As kaip meciau rukyti nervingumo bangu neuzeidavo..

    Imbiere

  6. 2

    is pradziu buna didelis stresas (jei esi uzkietejes rukalius) nes truksta kazko(ranka burna-veiksmo), bet is kitos puses labai gerai pradeda valytis plauciai.

    cindy

  7. 2

    na, maniskis kai mete viena diena rukyti, tai nebuvo nei piktas nei nervuotas, tik daznai visokius sausainius ir cipsus grauze, nes truko kazko, bet isteriju jokiu nebuvo. galima bandyti visokius pleistrus, tabletes, kramtomasias gumas su nikotinu, gal organizmas ju gaves apsiramins, bet nezinau, ar labai jau jos padeda. Esu jau ne viena maciusi, apsiklijavusi pleistrais, bet su cigarete burnoje.

    Agne

  8. 2

    organizmas reikalauja nikotino,staigus metimas rukyti sukelia organizmui stresa ,del to jis yra nervotas, piktas, nes jaucia poreiki nikotinui,po kurio laiko praeis,svarbu kad tik nenustotu "mesti" rukyti :))))

    Milana69

  9. 2

    Na va mano vyras prieš savaite irgi metė rūkyti. Tapo kiek irzlesnis,bet mes visą šeima jį palaikom.
    Jei perlenkia lazdą,tai sakau jam ramintis,tai dar padėkoja kad gražinu jį pusausvyrą. :). Sako kad pripirkčiau jam orbit ir dirol čiulpiamų saldainukų be cukraus,kad to jam burnos prieskonio nesijaustų. Ir dar sako kavą jį nuramina.

    Deimax

  10. 2

    Kazkuri mamyte rase, kad homeopatiniai vaistukai ACONITUM mazina "lomkes" kai rukyt norisi, gal padetu ir tavo vyrui? Kiek zinau dar metantys rukyti turi pastoviai kramsnoti ka nors arba ciulpinukus visokius ciulpti - matyt tai atitraukia mintis nuo rukymo:)
    Pavydziu tau - maniskis "supesa" nemaziau 2 pakeliu kasdien, tai linkiu kantrybes abiems jum ir sekmes:)

    linelis