Atsakymai

  1. 3

    na kiekvienam skirtingi vardai grazus..asmeniskai man grazus: Kasparas,Oskaras,Aironas. o mergaiciu: Smilte,Rugile,Aneta :)

    sandija1

  2. 2

    man mano berniuku vardai grazus: Emilis ir Elijas. jei mergaite butur gimusi butume Elija varda dave labai grazu.

    tikmama

  3. 2

    Berniuku: Aridanas, Mirsadas, Emilis, Sabastijanas... Mergaites: Kamila, Adrijana, Dzesika..

    Anonimas

  4. 2

    Ne reti, bet man grazus: Nojus, Markas, Kasparas, Jaris, Hubertas, Gediminas, Romualdas; Urte, Smilte, Monika, Ugne.

    Laimute86

  5. 2

    nezinau ar tai reti vardai ar nea,bet man patys graziausi..Majus Daniele.Fortuna Armandas

    nade

  6. 2

    Man labai grazus mergaiciu vardai : Maja,Teja,Elze,Daniele. O Berniuku Otas,Ignas,Pijus,Emilis,Emanuelis :) Nelabai reti,bet man asmeniskai grazus :)

    apelsine

  7. 1

    tikrai pastebejau, kad trumpus dazniau renka gyvunams, man labiau patinka ilgi, nes garbingiau skamba, bet retu nemegstu , nes zmones neisgirsta, nesupranta, liepia pakartoti, neisimena, pamirsta arba juokiasi, jaunysteje patiko sie reti: Izabele, Odilija, Otilija, Amanda, Belinda, Benita, Sindija, Nikole, Alvinas, Nikolas, bet dabar rinkciau lietuviska varda

    vinipukas

  8. 1

    Na va as kazkada turejau triusi Deimante,tai ka man d\abar sakyt,kad tas vardas kaip gyvuno ? Juk tu ant visu pasisakiusiuju stumi,kad vardai kaip gyvunu ir pan,o matai pacios ir nekazka,tai gal nusieisk ant zemes ,ir maziau reiskis,nes labai kvailai atrodo ,kiekvienas renka varda ,kuris jam grazus,kuris galbut kazka primena,patinka,ir tokiu klausymu nemanau,kad reikia savo nuomone pirst,zmogus pats atsirinks kas jam patinka ,kas ne is situ visu vardu,as ,nemanau ,kad ,tarkime,mamyte ,kurios vaiko vardas koks Pijus ar dar koks paskaiciusi tavo komentara apsidziauktu,nes tu jos pasirinkima isvadini kvailu,netinkama,ir siaip gyvunisku.!!!!!

    Anonimas

  9. 1

    tai neveltui praso retu vard,kurie skamba kai kada keistokai,na bet visam pasauly taip yra,pavartyk lt vardu kalendoriu ir pamatysi kokiu lt vardu yra keisu. Tik ydomu koks tavo vaiko vardas ,kad cia taip reiskiesi ?

    Anonimas

  10. 1

    Nu cia dauguma isvardintu vardu tai as juos tinkamais laikyciau suniui ,ar kitokiam gyviui pavadinti. nu bet tikrai ne zmogaus vaiko vardu.
    Zinau pati ir asmeniskai esu macius bei girdejus uz pavadelio vedama
    Piju,Marka,Meju,Jari.Ota,Nora,Elza,Urte,Meda. ..Mirta (pati savo kalei buvai toki varda davus) :D

    Anonimas