Nekenčiu gvazdikėlių, neapsieinu be paprasčiausios druskos ir sodos. Dar mėgstu pipirus.
Negaliu pakesti cinamono ir gvazdikeliu.
Nekenčiu gvazdikėlių, neapsieinu be paprasčiausios druskos ir sodos. Dar mėgstu pipirus.
visada bus pipiru. labiausiai nemegstu pirktiniu prieskoniu skirtu bulvems ( nebeatsimenu gamintojo bet geltonas ipakavimas)
visada aisku yra druskytes,pipiriuku,mesytei daznai naudoju specialius prieskonius,pabarstau rozmarino,kvapas patinka:) o nemegstu visokiu astriu...ir neperku kur gausybe E prideta,cia jau tikrai etiketes skaityt maziui gimus ismokau:)ir ne tik prieskoniu.
Pas mus nepakeičiami yra universalūs priekoniai (visų taip išpeikta Vegeta) ir kaukazietiški. Na, o nėra, nes nežinau kur naudoti ya visokie peletrūnai, bazilikai ir t.t.
visokie oprieskoniai man patinka
visada bus druska ir juodieji pipirai, lauro lapai, dziovintos zoleles - provansano, raudonelis, bazilikas, ciobrelis ir pan. Dar megstu saldytus krapus, galiu juos pamaisyti su petrazolem, o vienu petrazoliu nelabai as kazkaip, nors ir zinau, kad sveika. Siaip daugiau megstamu nei nemegstamu:) Salierams, gvazdikeliams, kalendroms, vegetai - NE
Gal ir daugiau yra nemegstamu, bet dabar taip greit neprisiminsiu tikriausiai.
As dazniausiai naudoju specialius prieskonius maltai mesai, bulviu prieskonius, vegeta pipirus ir pan. Taip pat labai patinka cesnakas.
Musu seimyna labai vertina Santa Maria prieskonius , beveik visus turime,dar naudojam Gran Masala indiskus , ozrage.Nemegstame kalendros ir Vegetos.
siaip su visais draugauju isskyrus gvazdikelius...