• 27ats.

    Intymu, bet viduj verda... (S)

    Sia nakty sex metu jauciausi labai blogai, jauciau salty. Wyras uzlipo padare, baige, nulipo, nusisuko i siena ir miega. Per skruostus nubego siltos asarytes... ar jums taip yra buve? (susituoke, penkis metus jau kartu.)

    BaraniukaIntymuĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    turi kalbetis kalbeti ir dar karta kalbetis... nepalik visko sitaip...kazkas atsitiko ,kazkas netaip turit issiaiskint... gal nuotaikos nebuvo gal kazkas, ne mum sprest, cia jum reikia aiskintis ir mes neilysim i tavo vyro sirdi ir nepasakysim kodel jis sitaip pasielge... tu turi pasisodint ji ir pasikalbet...

    Milana69

  2. 5

    man kazkada tai buvo,juk mums reikia svelnumo ir pokalbiu po visko...:)na kadangi as visada sakau taip kaip galvoju tai iskart vyrui viska ir pasakiau,issakiau kaip jauciuosi ir pasakiau jeigu dar taip bus tai gales susirasti tokia kuriai uztenka uzlipimo ir nulipimo,paaiskinau kad jo zmonai reikia svelnumo,jis ta suprato:) o dabar ir pati be galo trokstu aistros,nestumo metu vyro nebuvo grizo paskutini menesi,tad neteko "sugulti" o dabar as jau pagimdzius tai vis laukiame kol galesime:)

    Doviliuke

  3. 4

    tikrai uzjauciu jei tavo vyras taip elgiasi, mano meile taip dar nera pasielges o kartu jau 5metai.. lovoje reikalai tikrai nepasikeite ir as labai tuo dziaugiuosi :) o tu turetum pasneket su savo vyru ir pasakyt kas tau nepatinka..

    kristale

  4. 4

    Buna manu daugeliu taip buna as ir daznai aosiverkiu. tikrai uzjauciu tave:(

    mamyciuke

  5. 4

    na, mano vyras nera toks, kad uzliptu ir nuliptu, jis paplepa su manimi nors biskiuka, apsikabina, pasimyluoja ir tik tada uzmiegam. O su nesupratingu vyru visada reikia kalbetis, nepalikti taip, kad paskui asareles riedetu.

    Agne

  6. 4

    buna dienu kai tikrai atrodo imi ir suvoki kad nu tikrai norisi ne tik vien sekso,kad norisi kazko daugiau o tie vyrai su laiku visai pamirsta kad mum, moterim,mamom reikia svelnumo, apkabinimo, vieno kito grazesnio zodzio o ne tik pareigos atlikimo...gaila kad su laiku vyrai anksciau buve tokie viliojantys laikui begant tokius dalykus pamirsta deja...Ir nezinia kas padetu...norisi tiketi kad kalbos pades ir paaiskinimai kad mes irgi turime jausmus ir mum reikia kartais ko kito...supratimo..laikykis...moteru gyvenimas deja ne visada rozemis klotas bet kartais reikia pasistengti kad tokiu klaidu nebepasikartotu.sekmes..

    Pearl

  7. 3

    ai ka tie asilai supranta,aisku buve ir man:)

    coliukexxxx

  8. 3

    galbut jum reiketu kazka naujo ismeginti kad taip nebebutu...

    daina

  9. 3

    Esu kazkur skaiciusi, kad vyrai po sekso nori miego, o moterys pasikalbeti. Aisku vyras turi suprasti, kad tau to reikia, reikia silumos. manau reiketu tau su juo pasikalbeti ir viska issiaiskinti

    Indruke

  10. 3

    mes vede vasari bus 10 metu, na tikrai dar nepatyriau tokio nusivylimo, manau reikia pasikalbeti atvirai, gal tai padetu...

    neringa1981