• 10ats.

    Sveikos turiu klausima. esu svieziai iskepyta mamyte turiu 6d.naujagime maitinu pati. noreciau suzinoti jusu nuomone apie naktinius maitinimus? maniske pati nesikelia tenka ja kelti nakty maitint bet kai nakty pabudinu ji prasiblasko buna nerami ir kol paima kruty praeina gal pora valandu kancios... diena su mumis viskas gerai. taigi noreciau suzinoti ar butina kudiky kelti nakty ar geriau tegu prabunda pati... aciu uz atsakymus :)

    sandricccaŽindymas, maitinimas MPĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Is patirties sakau, kad geriau nekelkit, jei svoris vaikuciui gerai auga. Man gydytoja buvo liepus kelti kas 4 val, jei pats nepabunda, tai issiugde vaikas iproti, iki 2 metu kaip laikrodis nubusdavo naktim tuo metu, kai turedavo buti maitinamas, nors nebemaitinau nuo 1,5 metu. Vargom visi - vyras, vaikas ir as. Todel antro vaiko, jei svoris normaliai augtu nebezadinciau maitinti...

    Isnykstanti

  2. 1

    aš nekeldavau nei vienos dukters naktim valgyti,jei pačios neprasibusdavo, svoris augo gerai, tad manau jūsų atveju per prievartą nieko nedarykite, pati prasibus kai praalks, ir viskas.

    Lulu

  3. 1

    Man gydytoja sakė specialiai niekada nekelti,ir jei ji valgo daug ir dažnai,kas valandą ar dvi ,manau viskas pyiku

    Anonimas

  4. 1

    Tokio amziaus vaikeliai zino kada jie alkani, ir patys pabus. Zadinti ir maitinti nereikia, kai praalks pati pabus. Tai jums ir bet kuris pediatras pasakys. Jei Jus pakeltu nakti ir priberstu valgyti irgi turbut butum pikta ir nerami :) tai ir nekankinkit vaiko.

    Katia

  5. 1

    Labas nezinau ar patarsiu Tau siuo klausimu gerai,nes pati dar neturiu vaiku,bet mastant logiskai gal geriau butu nazadinti mazylio ir nepripratinti prie naktinio maitinimo,pabandykite palaukti kol pati pabus...ir jums bus lengviau ir vaikas zvalus,pailsejes bus...Cia tik msno nuomuone...

    Anonimas

  6. 1

    as tai nekelciau,laukciau kol pati atsikels.Tik tiek,kad jei visa nakti ismiega,tai maziau pienuko gaminsis ir jums labai krutine bus pilna,sunku paciai gali buti.

    Nojukas

  7. 0

    labai aciu visoms uz atsakymus.matot kodel klausiu.ligoninej mums liepe BUTINAI NAKTY ZADINT. todel norejau isgirsti kokios kitu mamyciu nuomones.ar tikrai butinas tas naktinis maitinimas mano supraztimu kaip ir daugumos cia kad jei vaikas isalks pats atsikels..

    sandriccca

  8. 0

    Dalis gydytoju teigia, kad tai yra butina. O as manau reikia atsizvelgti i kudikio svori ( jei jis normalus tai nera ko pergyventi), mazyliai tikrai patys pajaucia, kada jiems reikia valgyti. Galiausiai, jei matote, kad mezylis miega labai ilgai, galite pazadinti.

    Amorsita

  9. 0

    tiesa sakant - taip zadinti butina. kitaip vaikas negaus pakankamai maisto ir nusilps. ypac 6 dienu naujagimis.

    arcita

  10. 0

    mano pirmagimis ir nakty nesikeldavo tik paryciais , bet as jo nekeldavau nes sociai pavalgydavo pries miega :)

    Anonimas