• 8ats.

    Ar teisingai padariau

    Esu issiskyrusi. Is pirmos santuokos auginu sunu,jam 12 metu. Tevas visiskai nesirupina vaiku nemoka alimentu ir neprisideda prie vaiko islaikymo. Skola yra keli tukstanciai litu. Iskelta baudziama byla uz vengima islaikyti vaika. Siandien anyta pervede 20 lt alimentu vaikui uz teva. nes tevas 5 metus gyvena Anglijoje jam ten sunku. As jai tuos pinigus grazinau i saskaita,nenoriu ir nesileisiu buti zeminama.o kaip jus pasielgtumete

    loreciukasSu aplinkiniaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    gerai padarėt , kad neėmėt, nes čia kaip pasišaipymas, dar netingi gaišti laiko su pavedimais, kažkoks humoras, štai tokios mamos ir išaugina tokius neatsakingus vaikus, nes pačios jiems nuolaidžiauja, neva jam anglijoj sunku, neturi pinigu...Kaip jai negėda kalbėt, aš pati turiu tokia ''anytą'', kuri gina visada ''nekaltą ''sūnelį, o dėl tu 20lt vėliau turėsite problemų, nes jums prikaišios kaip pinigų davimą. Labai sunku su tais alimentais, užjaučiu...

    vinipukas

  2. 2

    Mociute nekalta kad tik tiek tegali duot,nereikejo isiszeist,pirma reikejo pagalvot gal jai ir sunku. Truputi negraziai pasielgete grazindama tuos pinigelius,toks jausmas kad jums 20lt tai nepinigas.( nesupykit uz issreiksta nuomone)

    Ermita

  3. 2

    na jei jam anglijoje sunku,tada tegugryžta į lietuvą,čia minimą gaudamas galėtų daugiau skirti nei 20 lt. Todėl nalabai tikėčiau tuo. O ir nežinosi kas per viena ta jo motina,ant pašaipos gal tiek išsiuntė,aišku jei negali,tai geriau pasako,nei siunčia tuos kelus litus jei sunku. Juk manau esi supratinga tokioms situacijoms. Aš taip pat jausčiausi ir pažeminta ir įžeista

    Anonimas

  4. 2

    As irgi galvoju, kad mociute nekalta, pati gal tiek teturi. Vyras kiaule tikras, mamos visada turi rasti is ko vaikus pamaitinti, aprengti, susimoketi mokescius, o teveliai kiti nei poros simtu alimentu nesukrapsto kartais.

    Anonimas

  5. 1

    20lt irgi pinigai. aš tai tik imčiau ir džiaugčiausi. jei vieną kartą nepaėmėt, kitą kart nė nebesiųlys.

    padraika

  6. 1

    nesupratau..tai ar mociute negali remti savo anuko finansiskai?tai ko jus siekiat is viso?paramos ar ...?
    o gal per mazai persiunte?tokia suma jus pazemino?

    raima

  7. 1

    Jei mociute jums dave 20Lt ,tai yra dovana anukui, o ne alimentai :). ir tos sumos niekaip iteisinti neimanoma kaip alimentu padengima.
    Nebent vaiko tevo prasymu,mociute jo vardu pinigus pervedinetu jums su nurodymu pavedime, kad tai konkreciai alimentu skolos padengimas. ir tokius kvitelius surinkus pati pristatinetu anstoliams,kad inese 20lt, i skolos saskaita. Tai tik tokiu atveju,jie butu laikomi alimentu padengimu.

    Anonimas

  8. 1

    Mano nuomone neteisingai. Jeigu pervede 20lt, tai tegul nors tiek buna, skola tukstantine kaupsis ir toliau, tevas nuo jos niekur nepabegs. Nors vaikas, nezinau, telefono saskaita pasipildys.
    O jei jums apmaudu, kad vaiko mociute tiek mazai pervede, manau, likit isdidi, ori, tegul ir pervedineja, jei jai negeda tokia suma skirti vaiko islaikymui. Kita vertus, kuo cia deta mociute, jei jos sunus skolingas..
    Sunku daugiau ka pasakyti, kai realios situacijos nezinau...

    Imbiere