• 12ats.

    Sveikos mamytes, planuoju imtis naujos veiklos :) prekiauti devetais drabuziais. Gal turite kokiu patarimu? O gal zinote, galite patarti kur geriau ir pigiau pirkti drabuzius urmu?

    WhisperDarbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    duosiu ptarima, jeigum zadi prekiauti turguose ar turgeliuose geriausia pradeti prekiauti kai prades silti oras, nes dabar tokiam ore mires reikalas su rubais, kad atrodytu tvarkingiau nusipirk prekybine palapine, geresnius rubus kabinkis ant pakabu o kokius jau prastesnius tavo nuoziura dek ant stalazu :) o rubai geriausi aisku yra angliski bet jie ir nepigus, patys pigiausi vokiski nes nu nelabai jie ten madingi, o po to jau ziurek internete kas parduoda, kainos kg svyruoja nuo 3lt- 35lt uz kg, bet perkant rubus urmu svarbiausia kad tau isduotu desinfekcijos lapa, nes jeigum tokio neturesi laabai didele bauda, aisku jeigum patikrins tave (bet tikrina daznai ) , po to tik pradent prekiauti negali prekiauti vaikiskais rubais ir pliusiniais zaislais jeigum noresi labai su jeis daug reikalu .

    Anonimas

  2. 4

    anonime : tikrai esu maciusi jie labai nemadingi ir ju kaina lietuvoje uz kg vos 3lt :D kas kad jie buna geru firmu kaip esprit, bet lietuvoje jie visiskai nemadingi :) nu pakliuna vienas kitas grazus bet bet..nes vokieciams nesvarbu apranga, jie i tokius dalykus mazai demesio kreipia ten svarbesni kiti dalykai nei mada.

    Anonimas

  3. 3
  4. 3

    niekada nepirk rubu pavieniui nes niekada neprasigyvensi, kekvieno skonis skirtingas, pirkti gali kokybiskus , gali rinktis tik firminius rubus bet ju kaina bus atitinkamai didesne, bet ir tai geriausia tureti visokiu nes pvz jei nusipirksi ruba uz 5eurus , viena savaite nepirks kita o ji veziosi, jisai trinsis ir uz ji net neegausi tiek kiek mokejai vva:) o atmink kad dar turguje ir deresis zmones, o rubus reikia partija keisti nes zmonems tas pats per ta pati atsibosta juk yra pastovus klijentai eina kiekviena diena

    Anonimas

  5. 3

    na va pas mus tai mieste ira sandelys devetu rubu pirkimui urmu..ten parduoda po 100kg..ir pati gali pasirinkti maisa..tai as esu ne karta pirkusi sau..tai manau reiktu skelbimukus pasiziureti

    nade

  6. 2

    as esu taip pat dirbus su rubais, bet tik su naujais. tai pritariu, kad pradek prekiauti dabar pavasary, nes ziema labai mazai zmoniu ir mazai pirkeju. o visa iranga po truputuka susipirk jau dabar, bus lengviau veliau. esu girdejus is kolegiu, kurios prekiavo padevetais rubais, kad urmu labai geru rubeliu galima gauni panevezyje, bet adreso tikrai nzn. dar zinau, kad yra klaipedoje, kur pati susirenki ir moki uz kg.aisku cia jau butu brangiau, bet pati rinktumeis. tad sekmes ;)

    anolis

  7. 2

    as irgi manau kad urmu tai ir perki kate maise... geriau supirkinet tik gerus firminius rubus gal uz juos mokesi po $1 ar eura, bet parduot paprasciau, be to yra naujais ir firminais padevetais rubais pardavinejanciu Discount stores kur sakykim dabar ziemos prekes ispardavinejamos va pumos struke $10, visas kombinezoniukas vaikams iki 5 metuku $10 ir tt, manau kad lietuvoje niekas nenori bele ko pirkt geriau mokes siek tiek daugiau bet nusipirks firmini rubeli..

    vejune

  8. 2

    Manau geriausiai būtų sužinoti iš kokios šalies galima įsigyti juos didesniu kiekiu,ir parsivežti juos. O jeigu Lietuvoje norite įsigyti urmu tai kažin ar pelno bus daug. Aš pati dirbau dėvėtų rūbų parduotuvėje tai būdavo galima iš ten pigiai urmu įsigyti,bet kokybė tai apgailėtina,viską sukišdavo urminiam pardavimui tuos kuriu per daugybę laiko nenupirkdavo. Jeigu turite pažystamu užsienio šalyse tai pasiteiraukite jų,kur kitataučiai veža nereikaligus rūbus,ir poto ar iš ten galima būtų įsigyti.

    pinakolada

  9. 1

    Labukas galiu tiekti geros kokybes devetus rubus urmu,padarysiu nuolaidu :) 864767586 Adriana

    Anonimas

  10. 1

    skorpio1... tikriausiai nesi macius vokisku rubu,tad geriau net nekalbet.

    Anonimas