• 6ats.

    mergytes pakonsultuokit.. as katik po echoskopo. Buvo pas mane cista, dabar ( dare vaginalini echo) jau sake viskas svaru grazu, kiausides grazios, gimda ok. Tik klausimas liko, kodel man skauda. Skauda greitai atisstojus, pakeitus kuno padeti staigesniu judesiu, taip nudiegia koki sona pilvo apacioje, kad zalia akyse kelias sekundes. Einant greitesniu zingsniu jauciu durima pilvo apacioje, menesines trunko 2 dienas. Jei butu nestumas gi butu maciusi gine, dabar sake grazu viskas. Kokia dar liga mane gali pulti, kas per biesas? aciu uz nuomone

    taskutisSveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Jei cistu nera, tai gali buti mazojo dubens uzdegimas, gal yra susidariusiu saaugu, uz tai gali skaudeti. O ecgoskopu nelabai matytis. Bet as cia tik speju.

    Imbiere

  2. 1

    aisku kas sakiau. atsakymas jos: del mm sako taip buna kartais. O del skausmo atreze priezastys greiciausiai ne ginekologines.
    tai nestovejau kaip zvake, aciu viso gero.
    daugiau nusiskundimu kaip ir nera.

    taskutis

  3. 1

    tai ko gydytojos nepaklausiai.. jeigu jinai ekoskopija padarius neturejo tau atsakymo tai ka mes be issilavinimo ir ekoskopo tai pasakysim/???

    Anonimas

  4. 0

    zinai, nuo blogo sekso apacia pilvo gali skaudeti ir ne tik

    raima

  5. 0

    Kazkada senoviniame medicinos vadovelyje, kuris dar pries kara isleistas, turbut, esu skaiciusi idomu dalyka. Jame rase, kad jei moters pilvo raumenys silpni, gali skaudeti papilve, nes kiti organai spaudzia gimda. Gal jei kraujas geras ir gyd nemato jokiu pakitimu, pabandyk stiprinti pilvo raumenis. Gal cia beda? Nes man irgi vis pamausdavo, ypac ka staigaus padarius, bet pasportavus, reikalai susitvarke.

    Anonimas

  6. 0

    gal ne ginekologine problema.ka kraujas rodo?

    raima