• 8ats.

    Treti metai vaiko priežiūros atostogų: į kokią pašalpą galiu pretenduoti?

    Tarkim, gyvenu viena su vaiku, bet esu deklaruota kitur, kur gyvena daugiau asmenų. Ar galiu teirautis kokios nors pašalpos per trečiuosius vaiko priežiūros atostogų metus? Jokių pajamų nėra. Tėvas yra, bet jis neregistruotas kartu prie mūsų.

    RugsėjaŠeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    o uz vaika soc skyrius nemokes 350lt, jei kartu su tevu negyvenat? man atrodo turetu bent uz vaika moketi, nes kaip gyventi be pajamu

    vinipukas

  2. 1

    jei su vyru esate išssikyrusi, tai galite pretenduoti į socialinę pašalpą, o jei kartu, tuomet jei jūsų šeimos (kartu ir vyro) pajamos nevuršys nustatytų minimalių pajamų kiekvienam asmeniui, tada irgi priklausys socialinė pašalpa. Čia tik jums nuėjus į soc..rupybos skyrių pamatytų jūsų situaciją, pristatytumėt reikiamus dokumentus

    Pabuciuok

  3. 1

    Taip,bet vaiko pinigams imami praeiti metai,t.y ziures pajamas 2013 metu,jeigu nevirsisit 525 lt/zmogui tada priklausys.

    Jolka123

  4. 1

    52 lt,cia yra vaiko pinigai.
    Soc.pasalpa,tai pasalpa,jeigu zmogui nevirsija pajamos bendros 350 lt.

    Jolka123

  5. 1

    Soc.pasalpa,bet tada reikia ir tevo pajamas rodyti,kad jis neregistruotas kartu su jumis tai nieko nereiskia,vaikas turi teva,jeigu jusu pajamos nevirsija zmogui 350 lt,tada galit rasyti prasyma del soc.pasalpos.

    Jolka123

  6. 0

    aišku, tai ne kas :( dėkoju už atsakymus Jolka.

    Rugsėja

  7. 0

    jei viršija 35, bet neviršija 525, tada tik vaikui 52lt? :-
    )

    Rugsėja

  8. 0

    čia soc. pašalpa 52 LT? ir kur kreiptis? ;-)

    Rugsėja