• 10ats.

    Ar tekėdama už vyro galvojote apie jį kaip patį geriausią vyrą, kokį galėjote gyvenime rasti? Apskritai, kodėl Jūs norėjote tekėti už jo?

    RugsėjaJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Man mano isrinktasis atrode tobulas,tobulas jis liko ir siandiena.. Pamilau ji zinoma ir su minusiukais, visi mes ju turime ,as taipogi. Bet i kita jo nekeisciau, nes del vienos detales kuri nepatinka sitame zmoguje,kitame taip bus tokia detale, tik pvz: kitokia,kuri nepatiks..
    Taigi as manau tai ka turiu,yra beveik tobula, o visiskai tobula tiesiog nebuna.

    Anonimas

  2. 1

    mylejau ir myliu o meile buna tik karta.... aisku gal kai blaiviai pagalvoju jis turi ydu bet as ju nepastebiu:)... meilei nereikia proto ir galvojimo rasciau nerasciua geresni, praktiskesni vyra aisku kad rasciau bet myliu ji...

    vejune

  3. 1

    musu istorija gana idomi ir linksma ;). susituokem praejus mazdaug 9 men nuo draugystes pradzios, pazystami buvom ilgiau. visi aplinkiniai tryne rankom ir sake nu prisidirbo,todel ir zenijasi :D. tai manau musu atveju kai susituokem buvom paciam aistros ir meiles sukury. tikrai maniau ir dabar tebemanau, kad manasis pats fainiausias, pats sauniausias. susituoke esam jau beveik 5 metai ir turim6 men mazyli ;) tad meile tikrai dar neisblesusi ;)

    anolis

  4. 1

    Žinoma,kad taip ir galvojau, kitu atveju nebūčiau tekėjusi. O tekėti norėjau, nes mes jau daug metų kartu ir turime tiek vaikų tiek turto kartu užgyvenę

    Pabuciuok

  5. 1

    ne,tikrai negalvojau kad jis pats geriausias is visu bet mylėjau,tikriausiai roziniai akiniai jau buvo nukrite :) Kai tekėjau mačiau koks jis yra,kad turi minusu,ydų ir buvau nusiteikusi kad su tais minusais teks susigyventi. Po vestuviu niekas nepasikeitė,meilė nedingo. Susituoke jau 4metai.

    pinakolada

  6. 1

    O tik tekėjimas yra priežastis tai pagalvoti ? Mes nevedę,bet jis vienintelis toks,kartais pagalvoju ,kad tikrai nerasčiau geresnio.

    Anonimas

  7. 0

    as kadaise draugavau su vyro broliu;)bet niekada nesigailejau kad istekejau uz savo vyro-nuostabus zmogus,uz tai ji ir myliu.

    Anonimas

  8. 0

    Kad nebutu vienas ir turetu salia mylinti zmogu esant liudnom dienom,kad turetu i ka atsiremti...

    Anonimas

  9. 0

    Pries tekant stengausi nepasiduoti jausmams, o kiek imanoma esant isimylejimui vadovautis protu, Sudeliot pliusus, minusus to zmogaus. Atrodo, pasirinkau teisingai ir geresnio is tiesu nerasciau. Tiesiog jauciu kad jis yra mano antroji puse.

    Vita_321

  10. 0

    Taip, galvojau, kad jis man skirtas. Nekreipiau demesio i jo charakterio minusus. Norejau uz jo teketi, nes meile liejosi per krastus, turejom nemazai abieju veiklos, esam atlaike draugystes krizes, isbandymus. Neisivaizdavau gyvenimo be sio vyro..

    Imbiere